Komedija "Dobri dječaci" na programu Multiplexa "Ekran" Zenica

15.08.2019. 09:43 / Izvor: Akta.ba
Komedija 'Dobri dječaci' na programu Multiplexa 'Ekran' Zenica

Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u kojoj će publika imati priliku uživati u žanrovski različitim filmovima.

Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u kojoj će publika imati priliku uživati u žanrovski različitim filmovima. Sa prikazivanjem počinje dugoočekivana komedija “Good boys” (Dobri dječaci) u kojoj upoznajemo tri šestaka koji  bježe iz škole i kreću na svoje epsko putovanje, noseći sa sobom slučajno ukradenu drogu.

Sve to vrijeme juri ih grupa tinejdžerki, a oni će pokušati da stignu kući na vrijeme, kako bi prisustvovali žurci koju su dugo čekali. 

Ovu komediju publika će imati priliku gledati svaki dan od 20:00 sati.

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti otok.

Ovaj put ptice i svinje moraju surađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava. Također, I ove sedmice je na programu evropska filmska revija, te će publika od 17:00 sati gledati film “Girl” (Djevojka), a od 19:00 sati višestruko nagrađivani film “Hladni rat”.

Na programu je i akcijski sprektakl godine “PAKLENE ULICE – HOBBS & SHAW”.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2TxjUnj, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza