Triler "Nemoguće" od 10. januara u Cinema Cityju

08.01.2013. 15:42 / Izvor: eKapija.ba

Za ljubitelje dobrih horora i protekle sedmice, najstrašnija priča, od producenta Slagalice strave, Teksaški masakr motornom pilom (Texas Chainsaw 3).

 


NemogućeSa početkom 2013. godine, Cinema City nastavlja za svoje posjetitelje prikazivati samo najbolja filmska ostvarenja. Prvu filmsku sedmicu u ovoj godini predvodio je nastavak Zimskih čarolija, animirana avantura Krš i lom 3D ( Wreck – It Ralph 3D) u kojoj su uživali naši najmlađi posjetitelji. Za ljubitelje dobrih horora i protekle sedmice, najstrašnija priča, od producenta Slagalice strave, Teksaški masakr motornom pilom (Texas Chainsaw 3).

Od 10. januara u Cinema City-u, novi triler, film snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne obitelji za vrijeme jedne od najvećih prirodnih katastrofa našeg vremena – tsunamija na Tajlandu 2004. godine, Nemoguće (The Impossible). Bračni par (Naomi Watts i Ewan McGregor) i njihova tri sina odmor provode u tropskom raju, ali u rano jutro 26.12.2004. se raj pretvara u pravi pakao.

Nova kriminalistička drama, bez imena, bez zakona, bez milosti, upravo dolazi u Cinema City od 10. januara, Gangsterski odred (Gangster Squad). Izvrsna glumačka ekipa vodi nas u Los Angeles 40’ i 50’ godina. Priča govori o brutalnoj borbi između gangstera i policije. Sean Penn utjelovio je jednog od najozloglašenijih kriminalaca svih vremena, a policajci nikada nisu bili markantniji i opasniji. Pretprodaja kino ulaznica počinje od 08.januara, na blagajnama Cinema City-a.

Na repertoar Cinema City-a dolazi i Hrvatska komedija godine. Sonja i bik komedija je o dvoje mladih ljudi iz različitih sredina čije se sudbine, uz pomoć bika Garonje, isprepletu. Ante je vlaj iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješti prodavač osiguranja. Poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja je Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava. Pogledajte ovu interesantnu komediju u Cinema City-u od 10. januara.

U okviru usluge proslava rođendana, Cinema City je za sve najmlađe posjetitelje proširio svoju ponudu. Tako imaju priliku odabrati jedan od bogatih rođendanskih paketa, Basic, Total i Special. Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, naši posjetitelji mogu dobiti na broj telefona: 060-309-47-64. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza