Beba Bridget Jones u Cinema Cityju od 8. septembra

07.09.2016. 11:58 / Izvor: Akta.ba
Beba Bridget Jones u Cinema Cityju od 8. septembra

Na repertoar Cinema Cityja od 8. septembra stižu filmovi Bridget Jones's Baby,  Svjetlo između oceana, Čudo s Hudsona i Ledeni ubojica: Povratak.

Na repertoar Cinema Cityja od  8. septembra stižu filmovi Bridget Jones's Baby, Svjetlo između oceana, Čudo s Hudsona i Ledeni ubojica: Povratak.

Beba Bridget Jones

PRETPREMIJERA 

Originalni naslov: Bridget Jones's Baby 

Redatelj:  Sharon Maguire  
Uloge: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey 

Žanr: Komedija

Trajanje: 123 min

Sinopsis

Oskarovcima Renee Zellweger i Colinu Firth pridružuje se Patrick Dempsey u novom nastavku priče o omiljenoj singl djevojci cijelog svijeta, Beba Bridget Jones. U režiji Sharon Maguirea, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Fielding, govori o Bridgetinoj neočekivanoj trudnoći.

Poslije raskida s Mark Darcyem (Firth), Bridgetin (Zellweger) - sretni do kraja života plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vijesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridget drži sve pod kontrolom.Šta može da pođe naopako?

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznat će markantnog Amerikanca po imenu Jack (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darcy. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica... može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac...

 Svjetlo između oceana

Originalni naslov: The Light between oceans
Redatelj: Derek Cianfrance  
Uloge: Alicia Vikander, Michael Fassbender, Rachel Weisz...
Žanr: Drama

Trajanje: 132 min

Sinopsis

Nakon četiri godine borbe na zapadnoj fronti, Tom Sherbourne vraća se u Australiju i preuzima posao svjetioničara. Na ovaj izolirani otok, gdje brodovi za opskrbu dolaze jednom u sezoni, Tom dovodi svoju ženu Isabel. Njih dvoje bezuspješno pokušavaju osnovati obitelj. Jednog dana, nakon nekoliko spontanih pobačaja, Isabel začuje plač djeteta na obali. Nasukani čamac skriva mrtvog čovjeka i živo dijete. Isabel uspijeva nagovoriti Toma da zadrže dijete i prisvoje ga kao svoje.

Čudo s Hudsona

Originalni naslov: Sully
Redatelj: Clint Eastwood
Uloge: Tom Hanks , Anna Gunn, Autumn Reeser...
Žanr: biografija, drama

Trajanje: 96 min

Sinopsis

 15. siječnja 2009. godine, svijet je svjedočio „Čudu na Hudsonu" kada je pilot "Sully" Sullenberger uspio spasiti živote 155 putnika aviona, kojim je upravljao. Zrakoplov US Airwaysa na letu 1549 poletio je iz newyorške zračne luke LaGuardia za Charlotte u Sjevernoj Karolini, ali je ubrzo nakon polijetanja pilot javio kontroli leta da se zrakoplov sudario s jatom divljih gusaka, što je izazvalo požar u najmanje jednom od motora.

Pilot Sullenberger je tada odlučio sletjeti na rijeku Hudson, a putnici su kasnije pričali kako je zrakoplov glatko sletio na površinu vode i ostao plutati jer su zrakoplovu bili ugašeni motori. Međutim, iako  je Sully u javnosti bio prikazan kao pilot s izuzetnim sposobnostima, istraga bi mogla pokazati drugačije te mu uništiti reputaciju i karijer

Ledeni ubojica: Povratak

Originalni naslov: Mechanic: Ressurection
Redatelj: Dennis Gansel
Uloge: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones...

Žanr: Akcijski, Krimi, triler

Trajanje: 98 min

Sinopsis

Najopasniji ubojica u svijetu, Arthur Bishop pomislio je da je ostavio svoju život ubojice iza sebe kada njegov najveći neprijatelj otme ljubav njegova života. Sada je prisiljen putovati svijetom kako bi izvršio tri nemoguća ubojstva, i učini ono što najbolje zna, da izgledaju kao nesreća...

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza