Prvi broj stripa "Mumijevi i zimske ludorije" na kioscima iNovina

02.02.2018. 08:04 / Izvor: Akta.ba
Prvi broj stripa 'Mumijevi i zimske ludorije' na kioscima iNovina

Brojne mališane ali i odrasle razveselit će prvi broj stripa "Mumijevi i zimske ludorije".

Agarthi Comics, jedini domaći strip izdavač je za ove zimske praznične dane objavio prvi u nizu od 14 najavljenih albuma Mumijevih.

Brojne mališane ali i odrasle razveselit će prvi broj stripa "Mumijevi i zimske ludorije".

Danas, nakon 20 godina od emitovanja prvog crtanog filma Mumijevi u BiH, koji je stigao kao poklon od UNHCR-a s ciljem da ujedini i edukuje nove generacije nenasilnim sadržajem, djeca, a i stariji ljubitelji, moći će doći u posjed prvog ORIGINALNOG MUMI STRIPA!

Strip album "Mumijevi i zimske ludorije" možete pronaći u Striparnici Agarthi Comics u Sarajevu, kao i na prodajnim mjestima iNovina.

 
Mumijevi i zimske ludorije - Strip Album

Agarthi Comics, jedini domaći strip izdavač je za ove zimske praznične dane objavio prvi u nizu od 14 najavljenih albuma Mumijevih. Brojne mališane ali i odrasle razveselit će prvi broj stripa "Mumijevi i zimske ludorije" :) Danas, nakon 20 godina od emitovanja prvog crtanog filma " Mumijevi" u BiH, koji je stigao kao poklon od UNHCR-a s ciljem da ujedini i edukuje nove generacije nenasilnim sadržajem, djeca , a i stariji ljubitelji , moći će doći u posjed prvog ORIGINALNOG MUMI STRIPA ! Strip album Mumijevi i zimske ludorije možete pronaći u Striparnici Agarthi Comics u Sarajevu, kao i na prodajnim mjestima iNovina.

Posted by iNovine BiH on Monday, January 29, 2018

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza