Business liga prolongirana do daljnjeg zbog nepovoljne epidemiološke situacije

Pauza / SPORT

Business liga prolongirana do daljnjeg zbog nepovoljne epidemiološke situacije

Organizacioni odbor SC Business lige je donio odluku da početak takmičenja odgodi do daljnjeg.

16.11.2020. 12:52 / Izvor: Akta.ba

Sport Centar Business liga je najprestižnije takmičenje ekipa privrednih subjekata i kompanija iz Bosne i Hercegovine koje organizuje Udruženje “Razvoj sporta – Sport Centar” iz Sarajeva, međutim uslijed novih mjera koje su donesene na nivou FBiH, te opšte nepovoljne epidemiološke situacije sa koronavirusom u KS, početak 12. sezone je prolongiran do daljnjeg.

Organizacioni odbor SC Business lige je uslijed nepovoljne epidemiološke situacije sa koronavirusom u Kantonu Sarajevo, ali i novih mjera koje su donesene na nivou FBiH, a tako i pomenutog kantona donio odluku da početak takmičenja odgodi do daljnjeg. U narednom periodu ćemo pratiti epidemiološku situaciju i donijeti odluku o datumu početka Business lige, obzirom da nam je najvažnija regularnost takmičenja, te i samo zdravlje igrača, predstavnika ekipa, službenih lica, te osoblja na terenu koji su sastavni dio ove lige.

"Domaćin 12. sezone SC Business lige biti će dvorana Hotela Hills na Ilidži, a rok za prijave je i dalje otvoren i iste možete izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 ili 060/303-9393.", saopćeno je iz Udruženja “Razvoj sporta – Sport Centar”.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci biti će dostupni na stranici Sport Centra, kao i na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama SC Business Lige. Naravno, ovo takmičenje prate i medijski partneri Akta.ba, Kalman Radio, Antena Sarajevo, Business Magazine i Poslovne novine. Bitno je napomenuti da su za najbolje pojedince u ovoj sezoni spremne su i određene nagrade.

Sponzori koji su zainteresovani da podrže dvanaesto izdanje SC Business Lige mogu se javiti na e-mail – marketing@scsport.ba, a više informacija o sponzorstvu možete pronaći na linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza