Business liga prolongirana do daljnjeg zbog nepovoljne epidemiološke situacije

16.11.2020. 12:52 / Izvor: Akta.ba
Business liga prolongirana do daljnjeg zbog nepovoljne epidemiološke situacije

Organizacioni odbor SC Business lige je donio odluku da početak takmičenja odgodi do daljnjeg.

Sport Centar Business liga je najprestižnije takmičenje ekipa privrednih subjekata i kompanija iz Bosne i Hercegovine koje organizuje Udruženje “Razvoj sporta – Sport Centar” iz Sarajeva, međutim uslijed novih mjera koje su donesene na nivou FBiH, te opšte nepovoljne epidemiološke situacije sa koronavirusom u KS, početak 12. sezone je prolongiran do daljnjeg.

Organizacioni odbor SC Business lige je uslijed nepovoljne epidemiološke situacije sa koronavirusom u Kantonu Sarajevo, ali i novih mjera koje su donesene na nivou FBiH, a tako i pomenutog kantona donio odluku da početak takmičenja odgodi do daljnjeg. U narednom periodu ćemo pratiti epidemiološku situaciju i donijeti odluku o datumu početka Business lige, obzirom da nam je najvažnija regularnost takmičenja, te i samo zdravlje igrača, predstavnika ekipa, službenih lica, te osoblja na terenu koji su sastavni dio ove lige.

"Domaćin 12. sezone SC Business lige biti će dvorana Hotela Hills na Ilidži, a rok za prijave je i dalje otvoren i iste možete izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 ili 060/303-9393.", saopćeno je iz Udruženja “Razvoj sporta – Sport Centar”.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci biti će dostupni na stranici Sport Centra, kao i na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama SC Business Lige. Naravno, ovo takmičenje prate i medijski partneri Akta.ba, Kalman Radio, Antena Sarajevo, Business Magazine i Poslovne novine. Bitno je napomenuti da su za najbolje pojedince u ovoj sezoni spremne su i određene nagrade.

Sponzori koji su zainteresovani da podrže dvanaesto izdanje SC Business Lige mogu se javiti na e-mail – marketing@scsport.ba, a više informacija o sponzorstvu možete pronaći na linku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza