I ove godine pustolovna utrka "Čapljina 2020"

09.06.2020. 12:23 / Izvor: Fena
I ove godine pustolovna utrka 'Čapljina 2020'

Petnaesto izdanje pustolovne utrke "Čapljina 2020" održat će se 27. lipnja u organizaciji Turističke organizacija "Čapljinka" iz Čapljine.

Petnaesto izdanje pustolovne utrke "Čapljina 2020" održat će se 27. lipnja u organizaciji Turističke organizacija "Čapljinka" iz Čapljine.

U ovoj pustolovnoj utrci sudjeluju parovi koji će se okušati u tri discipline da dionici dugoj ukupno 18 kilometara. Hercegovački triatlon sastoji se od vožnje kanuima u dužini od oko 10,2 km (Studenci, kupalište Božjak na rijeci Trebižat – Struge, kupalište Jaz), trčanja u dužini od oko 1,1 km (Struge, kupalište Jaz – Mogorjelo Villa Rustica) i vožnje biciklima u dužini od oko 6,8 km (Mogorjelo Villa Rustica – Počitelj, restoran "Staklo").

"Svrha ovoga natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije turističkih potencijala Čapljine. Promidžba i oživljavanje prirodnih, turističkih ljepota našega kraja i sportskog natjecateljskog duha, poticanje aktivnosti na otvorenom kao sredstva za poticanje održivog razvoja, promicanje zdravlja, sprečavanje bolesti, promicanja tolerancije, međusobnog razumijevanja i poštovanja", priopćeno je iz Turističke organizacije "Čapljinka".

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 20 konvertibilnih maraka, a nagradni fond u iznosu od 1.200 maraka podijelit će tri najuspješnije ekipe.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do 25. lipnja u uredu Turističke organizacije "Čapljinka".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza