Posebna ponuda usluga

Svjetski dan turizma Jajce obilježava brojnim sadržajima i aktivnostima

27.09.2023. 11:43 / Izvor: Fena
Jajce

Jajce se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana turizma s nizom posebnih ponuda usluga i aktivnosti za lokalno stanovništvo i posjetitelje.

Jajce se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana turizma s nizom posebnih ponuda usluga i aktivnosti za lokalno stanovništvo i posjetitelje.

Turistička zajednica općine Jajce i partneri pripremili su prigodne ponude kojima će tijekom dva dana prezentirati dio turističke i ugostiteljske ponude tog grada.

Prigodne cijene i popusti odobravaju se svima koji će koristiti uključene sadržaje i usluge u navedenim terminima, navode organizatori.

Svjetski dan turizma obilježava se svake godine 27. rujna na dan kada je osnovana Svjetska turistička organizacija. Ove se godine ovaj datum obilježava pod geslom "Tourism & Green Investments/Turizam i zelena ulaganja".

Turistička zajednica općine Jajce u suradnji s Agencijom za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, Muzejom II zasjedanja AVNOJ-a, Franjevačkim muzejom Jajce, Motelom Plaža, Hotelom Premium i Hotelom Plivsko jezero, u okviru obilježavanja Svjetskog dana turizma posjetiteljima će, uz niz pogodnosti, otvoriti svoja vrata i ponuditi brojne turističke atrakcije uz popuste do 50 posto ili potpuno besplatno. 

Turistička zajednica Jajce poziva turiste i sugrađane da Svjetski dan turizma proslave u Jajcu i tijekom dva dana, 27. i 28. rujna, uživaju u brojnim sadržajima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza