U Banjoj Luci otvoren Zimzograd

15.12.2013. 09:20 / Izvor: Fena

​Na zadovoljstvo nekoliko stotina prisutnih Banjalučana, Zimzograd je svečano otvoren kada su gradonačelnik grada Banjaluka, gdin Gavranović i Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Na zadovoljstvo nekoliko stotina prisutnih Banjalučana, Zimzograd je svečano otvoren kada su gradonačelnik grada Banjaluka Gavranović i Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel presjekli crvenu vrpcu. Nakon toga uslijedio je obilazak svih izlagača koji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje zbog početka najljepšeg prazničnog mjeseca u Banjaluci.

"Banjaluka je dobila svjetski događaj i još jednom smo pokazali da smo uvijek korak ispred drugih, ali i da pratimo svjetske trendove", istakao je gdin Gavranović.

Prisutnima u Veseloj kući obratio se i gdin Ostoja Barašin, direktor Turističke organizacije Banjaluka ističući da je izuzetno zadovoljan što je projekat uspješno realizovan.

"Ovo će svakako pojačati naše turističke potencijale. Naša želja je da ovo postane događaj po kojem će Banjaluka biti preposnatljiva. Sigurno ćemo uspjeti," kazao je Barašin.

Zimzograd su organizovale dvije marketinške agencije, Demofest i MINT, uz podršku Grada Banjaluka i Turističke organizacije grada Banjaluka, uz finansijsku podršku brojnih sponzora, a posebno kompanije m:tel.

Zimzograd će biti otvoren svaki dan od 10 do 22 h, a Vesela kuća radiće do 02:00 h poslije ponoći.

"Vrijeme je da Banjaluka prestane da ide na spavanje u 10 h uveče. Zato će Vesela kuća raditi duže", naglasio je Gradonačelnik.

Svečanom otvaranju Zimzograda prisustvovale su brojne istaknute ličnosti grada, a svojim prisustvom Zimzograd su uveličali i  Igor Radojičić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i  Nada Tešanović ministar porodice, omladine i sporta.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza