West - Mixology Beams&Beats Party u Sarajevu

08.06.2011. 16:08 / Izvor: eKapija.ba
West - Mixology Beams&Beats Party u Sarajevu

West vam ponosno predstavlja redizajniranu paklicu koja promoviše moderan i urban stil života. Paklicu koja je istovremeno elegantna i moderna. Svjetski prepoznatljiv West logo i energičan identitet brenda predstavljaju West-ov pečat na svim proizvodima. West nudi savremeni kvalitet i omogućava korisnicima da izraze svoj vlastiti savremeni stil.

Povodom predstavljanja svog novog dizajna, West organizuje West Mixology Beams&Beats Party, Dom oružanih snaga BiH, Zelenih Beretki 2, u petak 10. juna 2011., u 21.30.

Po prvi puta u Bosni i Hercegovini 3D video maping na fasadi Doma oružanih snaga, i DJ Revolution (Hun), te druga iznenađenja koja donosi West.

Za kvalitet se kaže da nikada nije slučajan. Kvalitet je uvijek rezultat namjere, iskrenih napora, pametnog usmjeravanja i vješte izvedbe. Upravo su to atributi koji se vežu za brend koji vas nikada neće iznevjeriti, a pružit će vam uzbudljiv okus najkvalitetnijeg duhana.

Unaprijeđena West tipografija i repozicionirani logo brendu daju moderniji izgled, dok njegove jedinstvene šare pune boja promovišu premium izgled koji West uvodi u 21. vijek. Metalni tonovi na paklici joj daju istinski progresivni kvalitet. West od sada po prvi put ima zaobljene uglove na paklici što je čini dodatno privlačnom modernoj i urbanoj West generaciji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza