Komadi koji su vječni

Luksuzni nakit bh. brenda Maar od sada u trgovinama Dresscodea

11.02.2023. 11:45 / Izvor: Akta.ba

Baš kako je posljednja kolekcija bh. brenda Dresscode bezvremenska i neprolazna, savršeno je upotpunjavaju komadi nakita još jednog domaćeg brenda – Maar Jewelry

Moda se tako brzo mijenja, da je i najvećim ljubiteljima postalo teško pratiti aktuelne trendove. Modni stručnjaci slažu se oko jednog, uvijek je pravo vrijeme za ulaganje u bezvremenske komade.

Baš kako je posljednja kolekcija bh. brenda Dresscode bezvremenska i neprolazna, savršeno je upotpunjavaju komadi nakita još jednog domaćeg brenda – Maar Jewelry.  Upravo zbog svoje kvalitete, profinjenosti i luksuza kojom odišu, ovi naizgled jednostavni ručni komadi srebrenog nakita mogu se od sada pronaći u trgovinama Dresscodea u ARIA Mallu i Bingo City Centru u Sarajevu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dresscode. (@dresscodebh)

U potragu za jedinstvenim modnim detaljima stoga ne morate daleko, a ove elegantne komade možete kupiti i pozlaćene u gold i rose boji. Neki od komada, poput onih sa slovima ili natpisom "Mama, volim te" su od onih koji imaju sentimentalnu vrijednosti i stoga su i savršen poklon, za samu sebe ili nekog vama dragog, a koji će se sigurno moći i prenositi s koljena na koljeno.

U asortimanu Maar Jewelryja možete pronaći prstenje s originalnim detaljima, privjeske, narukvice, naušnice, ogrlice, te komade za koje možete zatražiti gravuru po želji. 

Dresscode na ovaj način promovira i druge bh. brendove koji su svojom kvalitetom to zaslužili i imaju potencijal da budu na svjetskom glasu, baš kao što su i oni sami, a naročito žensko poduzetništvo vrijedno pažnje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza