U Bingo City Centru

Dresscode širi lanac trgovina: Nova prodavnica u gradu od soli

14.08.2023. 12:49 / Izvor: Akta.ba
Dress code
OTVORI GALERIJU

Vodeći bosanskohercegovački modni brend Dresscode uveliko širi svoj lanac trgovina.

Vodeći bosanskohercegovački modni brend Dresscode uveliko širi svoj lanac trgovina. Nakon prodavnica u sarajevskim tržnim centrima ARIA Mall i Bingo City Centar, tešanjskog Mega Malla, te sarajevskog međunarodnog aerodroma, Dresscode otvara prodavnicu i u gradu od soli – Tuzli, u Bingo City Centru.

Radosna je to vijest za sve ljubitelje mode i dobrog stila, koje u posljednje vrijeme sve više privlače luksuzni komadi koje ponosno krasi etiketa "made in BiH".

Upravo zahvaljujući tome što je prepoznat kvalitet i izgled modnih komada svjetske klase, brend Dresscode doživljava ekspanziju i širi se tržištem Bosne i Hercegovine, pa će tako od ovog ljeta i Tuzlaci moći nositi komade odjeće čije je zaštitno lice jedan od najboljih bh. košarkaša i reprezentativaca Džanan Musa.

"Kvalitet naših kolekcija prepoznali su štovatelji dobrog stila, koji su putovali iz mnogih krajeva BiH u Sarajevo ili Tešanj, kako bi sebi u ormaru obezbijedili privlačne komade odjeće i asesoar, stoga smo im odlučili približiti našu trgovinu. U ovom kraju ljudi su također poznati po tome što im je radno odijelo upravo ono koje mi imamo u ponudi, stoga će biznismeni ovog kraja moći da oblače domaći proizvod i zajedno sa svojim brendovima promoviraju i naš, te da tako zajedno pronosimo glas o kvaliteti domaćih proizvoda“, rekao je povodom otvorenja trgovine Huso Hasanović, direktor Dresscoda.

Inače, pored odijela i poslovnih modnih komada za muškarce i žene, u prodavnicama Dresscoda mogu se naći i elegantni sportski komadi poput majica i ostalih dodataka, s pečatom Džanana Muse.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti