Posebno iskustvo ljepote na jednom mjestu

Održan ekskluzivni dm beauty event "Glow is my flow"

25.10.2023. 12:39 / Izvor: Akta.ba
dm event
OTVORI GALERIJU

U raskoši boja i posebnom iskustvu ljepote na jednom mjestu uživale su gošće ekskluzivnog dm beauty eventa "Glow is my flow".

Dolaskom jeseni priroda nam otkriva divne boje, a ove sezone ih prenosimo, na oči, usne, lice, nokte...U raskoši boja i posebnom iskustvu ljepote na jednom mjestu uživale su gošće ekskluzivnog dm beauty eventa „Glow is my flow“ koji je održan sinoć u prostorijama My Face-a u Sarajevu.  

Kupovinom limitiranog broja ulaznica u dm prodavnicama, eventu su mogle prisustvovati sve zainteresovane dame, a među zvanicama su bile influenserice i infuenseri, novinarke i javne ličnosti. Svi oni, osim posjete prezentacijskim pultovima partnera na kojima su mogli dobiti savjete o njezi, preporuke proizvoda i besplatne uzorke, imali su priliku da učestvuju u jednoj od šest beauty ili art radionica: Aromaterapija, Face lift joga ili joga lica, radionica izrade glicerinskih sapuna i prirodnog pilinga. Inspiraciju koju jesen nosi sa sobom zainteresirane dame imale su priliku prenijeti na slikarsko platno ili učiniti dijelom velikog slikarskog platna.  Zainteresirane dame mogle su se prepustiti u ruke dm savjetnica za ljepotu koju su kreirale make up look-ove u skladu s ovogodišnjim must have bojama: Red orange, Viva magenta, Silver ili Gold ili se posavjetovati na temu korištenja make up proizvoda. dm savjetnice za ljepotu radile su i analizu kože lice uz savjetovanje o pravilnoj njezi. Poseban kutak na eventu bio je rezervisan i za hair styling – pravljenje frizura i promociju proizvoda za njegu i stilizovanje kose.

DM GLOW

 

"Ove jeseni smo hrabre i odvažne da isprobamo nove beauty trendove. U periodu godine kada svoje rutine rado mijenjamo htjeli smo našim gošćama ponuditi priliku da zakorače van svojih okvira, posavjetuju se sa stručnjacima, probaju nove proizvode te kažu "DA" inspiraciji i bojama. Odziv dama je bio zaista sjajan, mjesta za radionice bila su popunjena u kratkom vremenskom periodu i veoma nam je drago što smo, zajedno, imali priliku uživati u posebnom iskustvu ljepote na jednom mjestu", poručila je Ajla Hadžić, markting menadžerica dmBiH. 

Ekskluzivni dm beauty event podržali su partneri s brendovima: Afrodita Cosmetics, Armaf, Aura, Biobaza, Beauty of Joseon, Bourjois Paris, catrice, chupa chups rude, essence, Gorsen, L'Oréal Paris, Max Factor, Maybelline New York, melem, Monday Haircare, Nacomi, Neutrogena, Nivea, Olival, Rimmel London, Subrina, Subrina Recept, Skincyclopedia, Syoss, a nisu nedostajali ni brendovi dm-a: Balea i trend !t up.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza