Sa Faceom i Gradom Sarajevom u Novu 2014.!

31.12.2013. 12:39 / Izvor: eKapija.ba
Sa Faceom i Gradom Sarajevom u Novu 2014.!

Kao i mnogo puta dosada, FACE TV svojim gledateljima, stanovnicima Bosne i Hercegovine te našoj dijaspori priređuje još jedan vrhunski spektakl.

Kao i mnogo puta dosada, FACE TV svojim gledateljima, stanovnicima Bosne i Hercegovine te našoj dijaspori priređuje još jedan vrhunski spektakl.

"Većina našeg osoblja će raditi za Novu godinu, jutros smo imali završni sastanak. Imat ćemo četiri sata programa, a raduje nas što će biti vrlo gledano jer je ovo prvi put da neka privatna televizija prenosi ovaj događaj u full HD-u. Spremni smo za spektakl i radujemo se tome", rekao je Marjan Mihajlović iz organizacijske ekipe Face TV-a.

Sarajlije, brojni državljani BiH,ali i turisti koji odluče Novu 2014. godinu dočekati ispred BBI Centra u Sarajevu, uz zvuke sambe zakoračit će u godinu u kojoj će Zmajevi predstavljati BiH na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Treba spomenuti da će prvi u historiji bh.gledateljstva jedan ovakav prijenos biti rađen u HD-formatu.

Ova manifestiacija će se moći pratit širom BiH, Evrope, Australije i Amerike!

PROGRAM

Okupljeni građani ispred BBI Centra, ali i oni koji program budu pratili u toplini svoga doma, moći će uživati u pjesmama grupa "Divanhana", "Konvoj" i "Last Location", a nakon njih atmosferu će dodatno usijati bh. reper Adnan Hamidović Frenkie.

Doček Nove godine ispred BBI Centra sastoji se iz Dječijeg programa i Programa dočeka Nove godine koji je planiran od 19:00h sat do jedan sat iza ponoći.

Kada se kazaljke poklope, nebo iznad Sarajeva osvjetlit će vatromet koji će biti na dvije lokacije, a stanovnicima BiH Novu godinu će čestitati gradonačelnik te naš reprenzentativac Edin Džeko videoporukom.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza