Otkrijte blagotvorne učinke masaže i oslobodite se napora modernog života

03.07.2015. 14:20 / Izvor: Akta.ba

Riješite se stresa i napetosti, otklonite glavobolju, bolove u leđima i mišićima....Otkrijte blagotvorne učinke masaže i oslobodite se napora modernog života.

Riješite se stresa i napetosti, otklonite glavobolju, bolove u leđima i mišićima. Otkrijte blagotvorne učinke masaže i oslobodite se napora modernog života.

U hotelskom centru za ljepotu i relaksaciju Opal-Exclusive očekuje Vas upravo to!

Od 01.07.- 31.07. Za samo 30,00 KM dobijete MASAŽU i PILING cijelog tijela od sad u ponudi i ajnovija ulja ARGAN & CRANBERRY I CITRUS MIX.

Opuštanje nikad nije bilo povoljnije!

Citrus mix - Vitalizirajuća sinergija eteričnog ulja od limuna, grejpa i pomorandže koja djeluje s intenzivnim efektom detoksikacije. Podstiče funkcionisanje limfnog sistema, pospješi mikrocirkulaciju kože i u kombinaciji s uljima argana i makadamije obogaćuje je vitaminima, mineralima i esencijalnim masnim kiselinama. Posebno je primjereno za umornu kožu.

Argan & cranberry - Sa 100-postotnim organskim uljem argana koje je u narodnoj medicini poznato po mnogobrojnim ljekovitim efektima, bogato hrani kožu, podstiče proces regeneracije ćelija kože i deluje antioksidativno. Mirisom slatkih brusnica istovremeno nježno miluje dušu i vodi u srce savršene ravnoteže. Posebno je preporučljivo za suhu kožu sklonu ljuštenju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza