Express Courier transport za velike daljine

24.10.2022 08:55:58
Expres Courier avio transport

Express Courier nudi avio transport kao najefikasniji transport u svijetu

Avio transport je najrasprostranjeniji način transporta robe u svijetu. U zavisnosti od količine robe i destinacije Express Courier je organizirao avio transport za robe bez obzira na tip, težinu i destinacije. Obzirom na potrebe klijenata kao i uslove isporuke roba, osim standardne usluge avio prijevoza po sistemu „od aerodroma do aerodroma“ u mogućnosti su organizirati i avio transport po sistemu „od vrata do vrata“ ili neku drugu opciju u skladu sa vašim potrebama i zahtjevima. Kombinacije avio transporta sa drugim vidovima transporta su također moguće (npr. sa pomorskim ili drumskim transportom). U bilo koju kombinaciju mogu biti uključene i dodatne usluge, kao što su: carinjenje, dodatno pakovanje, osiguranje robe u transportu i sl.

Usluge i pošiljke za SAD

S obzirom na to da je tržiste jako dinamično i da se logistička usluga mora stalno prilagođavati novim zahtjevima i potrebama, Express Courier d.o.o. uveo je uslugu izvoza robe za SAD. Ova usluga je naročito interesantna za klijente koji imaju veće količine pošiljaka koje se ne mogu otpremati zbog limita i ograničenog prostora na avionima koji polijeću sa sarajevskog aerodroma.

Opremu se može u potpunosti prilagoditi potrebama izvoznika, a na raspolaganju su i širokotrupni cargo avioni sa velikom nosivošću. Bez obzira o kojem destinacijskom aerodromu u SAD se radi, imamo mogućnost korištenja direktnih letova iz Evrope za te aerodrome, čime ostvarujemo jako dobro tranzitno vrijeme. Naravno, kod ove usluge, standardno, moguće je pratiti pošiljku po jedinstvenom broju u toku cijelog transportnog procesa. Sve prateće usluge (izvozno carinjenje, uvozno carinjenje, dostava na adresu i sl.) mogu se dodati na ovu uslugu, a sve u skladu sa željama i potrebama korisnika.

Za sve dodatne informacije posjetite website Express Courier d.o.o. Sarajevo.

PODIJELI:
TAGOVI: Expres Courier Avio transport

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika