Odlična odluka

Cestovni transport robe u organizaciji Express Courier d.o.o.

18.01.2023 09:23:12
Međunarodni i domaći transport robe

Najkvalitetnije i najpouzdanije usluge međunarodnog i domaćeg cestovnog transporta robe

Cestovni transport robe je najčešće korištena opcija transporta.

Bez cestovnog prevoza robe odnosno prevoza robe kamionom, teško bi moglo da se zamisli funkcionisanje domaće, ali i međunarodne trgovine. Fleksibilnost, ekonomičnost, sigurnost, kao i mogućnost korištenja u kombinaciji sa drugim opcijama transporta, osnovne su karakteristike cestovnog transporta robe.

Ako želite najkvalitetniju i najpouzdaniju uslugu međunarodnog i domaćeg cestovnog transporta robe, Express Courier d.o.o. je sigurno vaš najbolji izbor.

Na raspolaganju vam je širok izbor pouzdanih opcija cestovnog transporta, zakup kompletnog (FTL) ili dijela utovarnog prostora kamiona (LTL).

 

Dodatne mogućnosti se postižu u kombinaciji sa ostalim logističkim uslugama prilagođenim potrebama i zahtjevima korisnika usluge (avio, pomorski, željeznički).

Pored cestovnog transporta robe, Express Courier obavlja i sve druge prateće aktivnosti:

  • Skladištenje robe
  • Špediterske i carinske usluge
  • Distribucija pošiljki
  • Praćenje pošiljki
  • Pribavljanje svih neophodnih dozvola i odobrenja za transport
  • Dostavljanje izvještaja klijentima o trenutnom stanju i uručenju robe.

U saradnji sa pouzdanim partnerima, uz mogućnost korištenja najsavremenije opreme i specijalizovanih vozila moguće je organizirati cestovni transport za robu bilo koje veličine, težine, vrste ili gabarita.

Bez obzira da li se radi o prevozu opasne robe, robe pod temperaturnim režimom ili vremenskim ograničenim isporukama, na Express Courier d.o.o. se možete u potpunosti osloniti.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika