Novi GLC Coupé snažan u svakom pogledu

22.01.2020 09:17:22
Novi GLC Coupé snažan u svakom pogledu

Doživite GLC Coupé

Više od SUV-a. Više od kupea. Više nego ikad.

Novi GLC Coupé ujedinjuje najbolje karakteristike SUV-a i kupea. Tako sportski i moderan kao nikad dosad

Na svakom metru drukčiji. Svakim pogledom osobit.

Novi GLC Coupé očarava na svoj osobni način. Dinamičniji i sportskiji nego ikad dosad.

Veliki sportski događaj: novi prednji dio.

Novi GLC Coupé očekuje Vas potpuno elegantnim stilom, a odsad još i sportskijim dizajnom. Impresivna rešetka strukture dijamanta i novooblikovani kromirani elementi osobito se ističu kao i prednja LED svjetla visoke učinkovitosti s novim dizajnom svjetala po prvi put ugrađenima u serijskoj opremi. Markantni otvori za zrak u odbojnicima novom modelu GLC Coupé daju dodatnu snagu i pojavu. Novi dizajn naplataka te AMG Line u dodatnoj opremi dovode njegov individualni sportski karakter i eleganciju do savršenstva.

Sjednite i uživajte u pogledu.

Očekuju Vas inteligentne komforne funkcije, fascinantan novi koncept upravljanja i digitalni zaslon.

Zato što je komunikacija danas sve.

Zahvaljujući sustavu Mercedes-Benz User Experience, novi GLC Coupé ne samo da razumije Vaš jezik, već odlično komunicira i s digitalnim svijetom. Tako se sadržaji i funkcije Vašeg pametnog telefona mogu integrirati u GLC Coupé. Prikazani su na očaravajuć način na multimedijskom zaslonu uz mogućnost intuitivnog upravljanja kao nikad dosad.

Od sportskog do komfornog:

podvozje DYNAMIC BODY CONTROL.

Uz podvozje DYNAMIC BODY CONTROL u dodatnoj opremi možete individualno prilagoditi amortizaciju i ponašanje u vožnji novog modela GLC Coupé. Pritiskom na dugme za osjetno komforniji ili dinamičniji doživljaj u vožnji. Možete birati između tri stupnja „Comfort”, „Sport” i „Sport+”. Ovisno o tome želite li putovati osobito komforno, sportski ili posebno sportski. Amortizacija se namješta glatko i za svaki kotač zasebno. Za još veći stupanj sigurnosti vožnje i komfora kotrljanja

Zato što je najvažnije sigurno stići na odredište.

Novi GLC Coupé brine o Vašoj sigurnosti više nego ikad prije. Inteligentno, anticipativno i pouzdano.

Besprijekorna sigurnost uz sustave Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim cestama, Vaš novi GLC Coupé osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opušteno.

AUTO LIJANOVIĆI d.o.o. Mostar

Ovlaštena prodaja i servis Mercedes-Benz vozila.

Bišce polje b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 514 444

Fax: +387 36 514 433

e-mail: prodaja@autolijanovici.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika