U Imel-u kvalitet prevazilazi cijenu

02.09.2021 09:54:37

Mogućnost korištenja prijenosnih računara gotovo bilo gdje - u uredu, kod kuće na trosjedu, u omiljenom kafiću je praktičnost koja je dobrodošla u današnjem svijetu.

 

Mogućnost korištenja prijenosnih računara gotovo bilo gdje - u uredu, kod kuće na trosjedu, u omiljenom kafiću je praktičnost koja je dobrodošla u današnjem svijetu povezanog tehnologijom. Najveći asortimal laptopa možete pogledati na linku ovdje.

Najbolji izbor za produktivnost

Monitori dolaze u raznim veličinama a odabir pravog monitora ovisi o namjeni za što ga koristite. Poslovnim korisnicima za uredski posao su obično dovoljni monitori manjih dimenzija dok će za multimediju, video odbradu i igranje  veće dimenzije sigurno biti bolje. No ipak znamo da to nije sve, monitori imaju još puno specifikacija koje su bitne za one naprednije korisnike. Zato u Imel-ovoj ponudi pronađite velik izbor monitora poznatih proizvođača. Ponudu pogledajte na linku ovdje.

PODIJELI:
TAGOVI: imel računari

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak