Nikad bolje vrijeme za Microsft 365 Business Premium

17.03.2022 15:05:43
Sys Company Microsft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium povezuje najbolje Office aplikacije u svojoj klasi i vrhunske servise u oblaku sa sveobuhvatnom sigurnošću

Microsoft 365 Business Premium povezuje najbolje Office aplikacije u svojoj klasi i vrhunske servise u oblaku sa sveobuhvatnom sigurnošću koja štiti vašu kompaniju od naprednih cyber napada.

Za koga je idealan Microsoft 365 Business Premium?

Microsoft 365 Business Premium namijenjen je manjim i srednje velikim organizacijama sa manje od 300 korisnika. Nudi im u svojoj klasi najbolje mogućnosti za povećanje produktivnosti i napredne sigurnosne alate za zaštitu podataka i resursa firme na svim vašim uređajima.

Uslovi ponude:

  • 25% popusta na jednogodišnju pretplatu na Microsoft 365 Business Premium za do 300 licenci prilikom kupovine od ovlaštenog CSP Direct partnera. Popust zahtijeva 12 mjesečnu obavezu, ali se može naplatiti mjesečno ili godišnje;
  • Ponuda vrijedi do 01.06.2022;
  • Korisnici koji ispunjavaju uslove: novi i postojeći korisnici;
  • Po završetku 12 mjesečnog promotivnog termina, kupcu će se svake godine naplaćivati po tada aktualnim tržišnim cijenama. Pretplata će se nastaviti sve dok korisnik ne otkaže pretplatu na licence;
  • Pretplata se može kombinovati sa drugim Microsoft 365 ponudama

Šta dobivate sa Microsoft 365 PREMIUM pretplatom:

Microsoft 365 Business Premium obuhvata sve aplikacije za produktivnost koje se isporučuju u paketu Business Standard. To uključuje Microsoftove aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Exchange. Standard i Premium također dolaze sa alatima za kolaboraciju, kao što su Teams i SharePoint, kako bi udaljen rad funkcionisao besprijekorno i produktivno.

Ono što izdvaja Business Premium su napredne sigurnosne funkcionalnosti za upravljanje i zaštitu vaših podataka, uposlenicima i uređajima. Među ostalim sigurnosnim benefitima, Premium uključuje moćne alate za upravljanje mobilnim uređajima, multifaktorsku provjeru autentičnosti i sigurnosne alate za zaštitu od zlonamjernog softvera i drugih prijetnji.

Saznajte je li vaša kompanija ili organizacija na pravom planu, kontaktirajte stručnjake Sys Company d.o.o. Sarajevo i rezervišite provjeru stanja licenci za Microsoft 365.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: microsoft@sys.ba, Tel: +387 33 931 000

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak