Mini MBA program novi vid edukacije u SYS Company

14.11.2022 07:54:14
SYS Company MBA program

Mini MBA programi predstavljaju novi vid edukacije u okviru SYS Company edukacijskog centra, kojima će se korisnicima predstaviti niz povezanih tematskih cjelina u okviru jednog cjelovitog programa.

Mini MBA programi predstavljaju novi vid edukacije u okviru SYS Company edukacijskog centra, kojima će se korisnicima predstaviti niz povezanih tematskih cjelina u okviru jednog cjelovitog programa.

Nije potrebno provesti četiri do šest godina svog života kao redovan student da biste napredovali u karijeri i naučili kritičke vještine vođenja koje su vrlo cijenjene u današnjem poslovnom svijetu.

Polaznici Mini MBA programa imat će priliku unaprijediti i proširiti vlastito znanje kroz predavanja i rad sa našim konsultantima, koji će tokom trajanja programa ujedno biti i tematski mentori.

Mini MBA – Management Skills

Ukoliko ste spremni i imate želju napredovati u karijeri i naučiti vještine koje će vas učiniti boljim zaposlenikom, vođom ili vlasnikom kompanije, sada je pravo vrijeme da napravite prvi korak.

Ovaj Mini MBA program obuhvata pet modula kroz koje će se polaznicima predstaviti vještine, koje menadžeri bilo kojeg hijerarhijskog nivoa trebaju imati i razvijati. Management Skills je menadžerski program kojim ćete unaprijediti svoje analitičke, interpersonalne vještine i javni nastup kako biste postali efikasan decision-maker.

Cijeli program je dizajniran tako da upotpuni i razvije znanja i vještine učesnika programa, a temelji se na transferu teorijskih i praktičnih znanja i iskustava od strane naših konsultanta. Koncept Mini MBA programa podrazumijeva odnos 70:30 u korist praktičnog rada, u poređenju sa sticanjem teorijskih osnova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Obrazovanje