Trebate sale za sastanke i konferencije?

25.07.2022 07:45:34

Upotreba sala SYS Company za sastanke je pogodna za organizaciju prezentacija, intervjua, pregovora sa klijentima, te eksternih ili internih obuka.

SYS Company edukacijski centar smješten je u Sarajevu na adresi Zmaja od Bosne 12c (Kubus C). Na više od 300 m2 moderno uređenog prostora, raspolažu sa 4 višenamjenske i dimenzijski prilagodljive sale, opremljene vrhunskom tehnologijom, uz kvalitetnu i individualiziranu podršku našeg tima.

Upotreba sala SYS Company za sastanke je pogodna za organizaciju prezentacija, intervjua, pregovora sa klijentima, te eksternih ili internih obuka. Korisnicima je dostupan ketering, kafe servis, oprema za projekcije, kao i druge usluge potrebne za kvalitetno odvijanje sastanaka, kako bi osnovni fokus naših korisnika bio na sadržaju sastanaka.

Platite po satu za potpuno opremljenu salu za sastanke, uključujući uređaje, nameštaj, internet velike brzine i recepciju.

Web:

Rezervacije:

E-mail: edu@sys.ba,

Tel: +387 33 931 000

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer