Poslujte sigurno sa Microsoftom 365

15.09.2022 12:46:24
Microsoft 365 Sys Comapny

Microsoft 365 sigurnosni alati automatski skeniraju i filtriraju e-poruke i priloge u potrazi za prijetnjama.

Ako tek razvijate vašu kompaniju ili već upravljate kompanijom ili organizacijom, ponekad osjećate kao da nemate dovoljno vremena i ljudi da postavite adekvatne sigurnosne mjere bezbjednosti u vašem poslovanju i to je sasvim razumljivo.

Naime postoje rješenja koja mogu da pomognu organizacijama bilo koje veličine da poduzmu jednostavne korake kako bi bili sigurniji.

Pet savjeta:

  • Tretirajte cyber sigurnost kao investiciju a ne kao trošak;
  • Imajte izrađen plan reagovanja na bilo koji incident;
  • Koristite tehnologiju koja vam pomaže da upravljate svim uređajima koji imaju pristup podacima Vaše firme;
  • Budite usaglašeni sa regionalnim bezbjednosnim propisima;
  • Zauzmite proaktivan pristup protiv phishinga i drugih prijetnji.

Bez obzira koliko je velika vaša kompanija, cyber sigurnost bi trebala da bude vaš prioritet broj 1. Zaštita od phishinga je od kritičnog značaja posebno za vlasnike malih i srednjih kompanija koji vrlo često nemaju implementiranu adekvatnu zaštitu.

Da li ste znali da između 90% i 98% svih cyber napada počinje sa phishing-om.

Današnji pokušaji phishinga su bolje kamuflirani, brzo se propagiraju i čak mogu da evoluiraju kako bi izbjegli otkrivanje. Čak i oprezni zaposlenik može biti prevaren sofisticiranim phishing napadom. Microsoft 365 sigurnosni alati automatski skeniraju i filtriraju e-poruke i priloge u potrazi za prijetnjama.

Odaberite Microsoft 365 plan koji najviše odgovara vašem poslovanju. Prodajni tim SYS Company vam može pomoći da napravite pravi investicioni plan koji će biti vođen pravom tehnologijom i koji će biti usklađen sa vašim poslovanjem.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak