AIS softversko rješenje za proizvođače metala, industrijske opreme i mašina

04.11.2022 10:52:20
Artco Inventory software Artco Group

Artco Inventory software - AIS je rješenje koje nudi Artco Group za složene diskretne proizvođače koji se bave proizvodnjom metala, industrijskom opremom i mašinama

Artco Group je kompanija specijalizirana za napredna informacijsko-komunikacijska rješenja. Inovacijama, znanjem, vještinama, te saradnja sa velikom partnerskom mrežom omogućava da kupcima ponude vrhunska rješenja, proizvode i usluge.

Prilagodljiv mnogim veleprodajnim distribucijskim i proizvodnim industrijama, Artco Inventory software - AIS je rješenje koje nudi Artco Group za složene diskretne proizvođače koji se bave proizvodnjom metala, industrijskom opremom i mašinama, automobilskom, elektronikom i visokotehnološkim proizvodima, gumom i plastikom, te drugim industrijama u kojima je uobičajeno je da imate puno opisa materijala, složene opise materijala na više nivoa i desetine ako ne i stotine komponenti koje se često revidiraju kako bi se pratile zahtjeve kupaca i ažuriranja dijelova dobavljača koja se stalno mijenjaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak