digitalna transformacija

Robotic Process Automation (RPA)

28.02.2023 08:13:21
Robotic Process Automation Artco Group

Robotska automatizacija procesa pojednostavljuje tokove posla, što organizacije čini profitabilnijim, fleksibilnijim i prilagodljivijim.

Robotska automatizacija procesa (RPA) je softverska tehnologija koja olakšava izgradnju, implementaciju i upravljanje softverskim robotima koji oponašaju ljudske akcije u interakciji s digitalnim sistemima i softverom.

Robotska automatizacija procesa pojednostavljuje tokove posla, što organizacije čini profitabilnijim, fleksibilnijim i prilagodljivijim. Takođe povećava zadovoljstvo, angažovanost i produktivnost zaposlenih uklanjanjem svakodnevnih zadataka iz njihovih radnih dana.

Rješenje koje nudi Artco Group može se brzo implementirati kako bi se ubrzala digitalna transformacija. I idealan je za automatizaciju radnih tokova koji uključuju naslijeđene sisteme kojima nedostaju API-ji, virtualne desktop infrastrukture (VDI) ili pristup bazi podataka.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak