Robotska automatizacija procesa

Dozvolite digitalnom kolegi da završi zadatak za vas!

23.05.2023 08:27:32
Artco Group Roxus

Pustite robotsku automatizaciju procesa da radi težak posao kako bi se vaši timovi mogli fokusirati na rad visoke vrijednosti i strateške rezultate

Pustite robotsku automatizaciju procesa da rade težak posao kako bi se vaši timovi mogli fokusirati na rad visoke vrijednosti i strateške rezultate.

Kompanija ARTCO Group d.o.o. Sarajevo ima poslovnu saradnju sa globalnom kompanijom za automatizaciju poslovnih procesa-ROXUS.

Pojednostavite svoje poslove procese i poboljšajte efikasnost.

Smanjite ponavljanje i ubrzajte naporne zadatke.

Roxus usluga omogućava automatizaciju poslovnih procesa koji su upotpunjeni tehnologijom. Roxus može replicirati gotovo svaki zadatak gdje postoji definiran proces i poslovna logika. Koriste se sistemi koje danas imamo na raspolaganju bez potrebe za dodatnim softverom ili integracijama.

Roxus digitalna snaga može vam pružiti sklalabilnije poslovanje, preuzimajući zadatke koji se ponavljaju i oduzimaju vrijeme, oslobađajući dragocjeno ljudsko vrijeme za rad veće vrijednosti. Ukoliko možete definirati i mapirati proces, Roxus može obučiti digitalnog kolegu da završi zadatak.

Partnerski odnos između sa Roxus kompanijom omogućava kupcima digitalnu radnu snagu koja će uštedjeti vrijeme i novac, pomaže da kompanija raste i poboljša korisničko iskustvo. 

Povećajte brzinu usluge u svom poslovanju i pustite svojim timovima da uživaju u vremenu te da se fokusiraju na nevjerovatnu korisničku uslugu umjesto na dovršavanje zadataka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak