Artco Group nudi vam najpouzdanija i najmodernija IT rješenja!

21.01.2022 13:20:37
Artco Group IT rješenja

​Artco Group d.o.o. IT kompanija, koja je počela sa radom 2018. godine, nudeći svojim kupcima usluge razvoja i implementacije softverskih rješenja

Artco Group d.o.o.   je IT kompanija, koja je počela sa radom 2018. godine, nudeći svojim kupcima usluge razvoja i implementacije softverskih rješenja, sistem integracije te veleprodajom i maloprodajom IT opreme. Pouzdanost, fleksibilnost i orjentiranost ka rješavanju problema su temelji njihovog odnosa prema kupcima.

"Mi nudimo rješenja, koja će biti tehnološki akcelarator Vašeg poslovanja." poručuju iz Artco Group d.o.o. Sarajevo.

IT rješenja

Veleprodaja i maloprodaja IT opreme

U ponudi Artco Group je oprema renomiranih svjetskih proizvođača, a kupcima nude besplatne konsultantske usluge prilikom odabira IT opreme. Teže davanju prioriteta na izuzetnim nivoima usluge, zajedno sa visoko konkurentnim cijenama i brzim lancem opskrbe. Artco Group kupcima želi isporučiti tehnologije, koje će biti akcelerator njihovog poslovanja.

Implementacija softverskih rješenja

Artco Group pruža rješenja po zahtjevu klijenata bez obzira da li tek pokreću poslovanje, malim i srednjim organizacijama, te velikim privrednim, finansijskim i vladinim organizacijama. Usluge razvoja softvera koje nude obuhvataju kompletan proces razvoja, od analize i dizajna, preko razvoja, testiranja i implementacije, do obuke i održavanja. Artco Group je tu da podrži korisnika bez obzira u kojoj fazi razvoja ili implementacije softverskog rješenja se nalazi.

Integracija sistema

Artco Group upotrebljava vodeća i inovativna softverska rješenja za unaprjeđenje poslovanja svojih  klijenata. U okviru Artco Group pokrivaju implementaciju i integraciju softverskih rješenja u potpunosti i u skladu s najboljim strategijama u industriji, modernim standardima i referencama. Osiguravaju klijentima da imaju sveobuhvatnu prednost u odnosu na konkurenciju koristeći tehnološka rješenja i inovacije partnerskih sistema, pomognuti konsultantskim uslugama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo