Unlimited paket

Radi, istražuj i uživaj u neograničenoj povezanosti dok si u pokretu!

13.06.2023 14:36:31
bh telecom unlimited internet

Ako si ljubitelj putovanja ili digitalni nomad koji je uvijek spreman za rad, ali i zabavu na putu, u nastavku otkrij kako potpuno slobodno komunicirati dok si u BiH!

Želiš posjetiti Bosnu i Hercegovinu i tražiš način za neograničen pristup internetu? Ako si ljubitelj putovanja ili digitalni nomad koji je uvijek spreman za rad, ali i zabavu na putu, u nastavku otkrij kako potpuno slobodno komunicirati dok si u BiH!

Ukoliko dolaziš u posjetu BiH samostalno ili, pak, u većoj grupi sa svojim prijateljima, sigurni smo da želiš uvijek imati pristup internetu i informacijama koje su ti potrebne. Ako je na vrhu tvoje liste prioriteta dobra pokrivenost mrežom, brz i stabilan internet, budi bez brige!

Danas, kada su internet i mobilne aplikacije postali neizostavan dio našeg života, svjesni smo koliko ti je važna povezanost i na putovanjima, te smo se pobrinuli da dobiješ kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Iako nekada sigurno imaš osjećaj da ti je internet ograničen dok si u pokretu, a neophodan ti je za rad, istraživanje ili dijeljenje sa ekipom, imamo odlično rješenje!

Uz Unlimited paket uživat ćeš u neograničenim količinama interneta bez obzira gdje se nalaziš – na planini, jezeru, većem gradu ili manjem mjestu, jer pokrili smo sve!

Unlimited mobilni internet paket je jednostavan za korištenje i aktivira se u samo nekoliko koraka. Možeš ga kupiti na BH Telecom prodajnim mjestima koje imamo na svim najatraktivnijim turističkim lokacijama, uključujući i Međunarodni aerodrom Sarajevo, te online putem našeg webshopa.

Biraj direktnu kupovinu paketa sa SIM karticom ili online aktivaciju eSim kartice koju možeš izvršiti i prije dolaska na svoju destinaciju, jednostavno i brzo putem webshopa.

Ne moraš se brinuti o visokim troškovima roaminga ili prekoračenju limita podataka. Unlimited paket  omogućit će ti da koristiš fenomenalnih 200 GB mobilnog interneta! Podatke možeš korisiti u periodu od 30 dana, a paket podržava čak do 32 istovremene konekcije putem mobilnog rutera, u slučaju da nam dolaziš sa prijateljima!

Unlimited paket sadrži:

  • Ultra USIM karticu sa korisničkim brojem + aktivaciju eSim
  • 5 GB dobrodošlice/30 dana  
  • 200 GB interneta po maksimalnoj brzini 4G + mreže  
  • Ultra certifikat i brošuru sa uputama za upotrebu  
  • 19.4 GB za korištenje u Zemljama Zapadnog Balkana (Albanija, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija)

Kupovinom Unlimited paketa omogućen ti je pristup automatskom Ultra servisu pozivom na broj 1204, gdje možeš izvršiti i promjenu jezika, a paket podržava i dokup dodatnog internet saobraćaja.

Ovaj paket je idealan za one koji su često u pokretu. Bilo da si digitalni nomad ili samo često putuješ, Unlimited će ti pružiti stalni pristup internetu bez obzira gdje u BiH se nalaziš. Možeš raditi na svojim projektima, ostati povezan sa svojim timom, ili jednostavno se opustiti i uživati u svom omiljenom sadržaju na internetu - bez ikakvih prekida ili zastoja.

Unlimited paket mobilnog interneta nudi ti najbolju vrijednost za tvoj novac, brzu i pouzdanu uslugu i sve što ti je potrebno da uživaš u neograničenoj povezanosti!

Provjeri lokacije naših poslovnica ili izvrši online kupovinu OVDJE.

Kao što već sigurno znaš, korištenje lokalnih SIM i eSim kartica zemlje u kojoj se nalaziš povoljnija je opcija za duža putovanja, pogotovo kada trebaš stabilnu i brzu internet vezu. Predlažemo da zaboraviš na konstantno traženje WiFi mreža na javnim mjestima kao što su kafići, restorani, biblioteke i slično. Takva mjesta često mogu biti nesigurna i podložna hakiranju, stoga aktiviraj svoj Unlimited paket i budi bez brige!

BH Telecom. Moja priča

PODIJELI:
TAGOVI: unlimited internet bh telecom

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak