Back to School

Povratak u školske klupe uz Dell i Lenovo laptope!

01.09.2023 14:35:25
back to school bhtelecom laptop

Školski uspjesi lakše se postižu uz novi laptop i poklon ruksak s priborom

Septembarski povratak u školske klupe može biti stresan period, ali povoljna cijena novog laptopa uz koji na poklon dobijate ruksak sa školskim priborom može vratiti osmijeh na vaše lice.

 

BH Telecom webshop nudi dva vrhunska modela laptopa uz koje prvih 100 kupaca osvaja i vrijedan poklon.

“Back to School” kampanja obuhvata neke od najatraktivnijih modela laptopa koji će omogućiti besprijekoran rad i zabavu učenicima, studentima, ali i ispuniti sve potrebe za uspješnim radom i zahtjevnijih korisnika. Avgustovska akcija će biti pravi vjetar u leđa svim budućim uspjesima u školskim klupama, a kupovina na rate će olakšati odluku jer smanjuje pritisak na vaš novčanik.

Iako posvećena povratku u školu, ova ponuda namijenjena je i svim drugim korisnicima koji žele pouzdan laptop jer je sada najbolje vrijeme za njegovu nabavku.

Kao pravi odgovor na dilemu koji od ponuđenih laptopa odabrati donosimo najvažnije informacije o svakom.

Lenovo IdeaPad 1 (15″ AMD) sinonim je za prenosivost i efikasnost pa će vas pratiti u svemu što vam zatreba za obavljanje školskih i svih drugih obaveza. Na njegovom velikom FHD ekranu dijagonale 15,6 inča i izrazito tankom okviru uživat ćete u gledanju različitih emisija, a za bogat zvuk pobrinut će se stereo Dolby Audio™ zvučnici. U jasnim videopozivima možete uživati zahvaljujući HD web kameri, a zatvarač za privatnost blokira nenamjerne promatrače, tako da možete neometano učiti i pratiti školske videoprezentacije. S baterijom koja traje cijeli dan i puni se super brzo možete obavljati svoje poslove s bilo kojeg mjesta.

Tanak i moderan, ovaj laptop s procesorom AMD Ryzen™ 5 ima odličnih 16 GB RAM-a i 512 GB SSD-a za čuvanje svih podataka koji vam mogu zatrebati, a koje možete nositi svuda sa sobom jer mu je težina 1,6 kg.

U ponudi BH Telecoma laptop Lenovo IdeaPad 1 možete kupiti već po cijeni od 46,36 KM mjesečno, a sve druge detalje potražite na sljedećem linku.

Dell Vostro 3510 će vas osvojiti brzinom i lakoćom rješavanja svakodnevnih zadataka. S Intel® Core™ procesorom 11. generacije i 3-ćelijskom baterijom od 41  Wh znate da se možete osloniti na njega tokom cijelog dana.

Uz ekran od 15,6 inča dobijate 8 GB DDR4 RAM memorije i hard disk od 256 GB SSD, a sve to spakovano u uređaj od samo 1,69 kg.

Veliki touchpad, odlične tipke, šarke koje pružaju rad pod više uglova te niz portova i slotova znače da se možete povezati na ono što vam može zatrebati, uključujući USB C port. Tastatura ovog laptopa je otporna na prosipanje, što znači manje stresa ako se desi nezgoda s vodom.

U novoj ponudi ovaj model s instaliranim operativnim sistemom Win 11 Pro može biti vaš po cijeni već od 53,38 KM mjesečno za otplatu na 24 rate. Detalje pogledajte ovdje.

Budite među prvih 100 kupaca i osigurajte poklon Lenovo ruksak sa školskim priborom te sa zadovoljstvom i potpuno opremljeni krenite u nove školske pobjede!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak