Elektronsko potisivanje dokumentacije

BH Zeleni prvi korisnici aplikacije MojPotpis

27.03.2024 14:39:04
Mikrografija aplikacija MojPotpis

MojPotpis - Rješenje za elektronsko potpisivanje Mikrografije, koje je implementirano na Cloud platformi partnera BH Telecom

MojPotpis - Rješenje za elektronsko potpisivanje Mikrografije, koje je implementirano na Cloud platformi partnera BH Telecom.

BH Zeleni, istaknuli su se kao prva politička opcija u BiH, koja koristi rješenje MojPotpis za elektronsko potpisivanje dokumenata. Aplikacija MojPotpis, koju je kreirala Mikrografija u svrhu elektonskog potpisivanja dokumentacije, s ciljem unapređenja digitalnog poslovanja I to kroz partnerstvo sa BH Telecom, na njihovoj Cloud infrastrukturi.

"Izuzetno smo zadovoljni radom i primjenom aplikacije MojPotpis, jer nam omogućava da se naši interni politički procesi normalno odvijaju, bez obzira na lokaciju gdje se u određenom momentu nalazimo." istaknuo je Selvid Hurtić, osnivač I predsjednik stranke BH Zeleni te aktuelni ministar za ljudska prava I izbjeglice BiH.

Digitalno potpisivanje dokumentacije prati viziju koju imaju BH Zeleni, a koja podrazumijeva bespapirno poslovanje, štednju drvnih I papirnih resursa, smanjenje produkcije papirnog otpada te uštede troškova materijala kao i vremena potrebnog za donošenje I odobrenje poslovnih odluka. Svakako to bi trebali biti ciljevi svih poslovnih subjekata I organizacija koji teže digitalizaciji I nastoje podići svoje poslovanje na viši nivo, uz visoku svijest I brigu prema okolišu.

Uz MojPotpis, Mikrografija u saradnji sa BH Telecom, svojim partnerima nudi I rješenje MojArhiv, namjenjeno digitalnoj pohrani dokumentacije u Cloudu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak