Agencija DSC u humanoj misiji "Iskorak - za moj kvalitetniji boravak"

17.06.2022 08:31:18

Agencija DSC Sarajevo odazvala se na poziv Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići i prisustvovali Donatorskoj konferenciji i večeri pod nazivom "Iskorak - za moj kvalitetniji boravak".

"Tvoje je samo to što daš"

Kao dugogodišnji partner i prijatelj JU Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Bakovići, s osjećajem časti i zadovoljstva, Agencija DSC Sarajevo odazvala se na poziv Zavoda i prisustvovali Donatorskoj konferenciji i večeri pod nazivom "Iskorak - za moj kvalitetniji boravak".

Konferenciji su prisustvovali gospodin Branko Vasilj, vlasnik DSC d.o.o i gospodin Malik Krivić, član Uprave. Namjera je bila prikupiti donacije za izgradnju i opremanje nove zgrade kuhinje u Zavodu "Bakovići".

“Zahvalni smo na pozivu i iznimno sretni što smo imali priliku učestvovati u ovako humanoj misiji.” poruka je iz Agencije DSC.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi