DSC tim savjetuje: Detektori dima spašavaju život

29.08.2022 09:19:28
Agencija DSC Detektori dima

Ako unatoč svim mjerama opreza dođe do požara, otrovni dimni plinovi ugrožavaju vaš život puno prije nego plamen. Detektori dima se već i pri malom nastanku dima oglašavaju signalnim tonom.

Ako unatoč svim mjerama opreza dođe do požara, otrovni dimni plinovi ugrožavaju vaš život puno prije nego plamen.

Detektori dima se već i pri malom nastanku dima oglašavaju prodornim signalnim tonom.

Za osiguranje evakuacijskog puta montirajte u svom domu barem jedan detektor dima na centralnome mjestu kao što je hodnik.

Jednostavno i cjenovno povoljno postavljanje jednog detektora dima u svakoj dječjoj, spavaćoj sobi i u dnevnom boravku, dodatno povećava sigurnost.

Detektore dima treba montirati na najvišem mjestu u prostoriji, znači na stropu.

Kako biste izbjegli pogrešnu aktivaciju, ne stavljajte ga u kupatilo i iznad mjesta kuhanja.

Agencija DSC Sarajevo kao firma sa ambicioznim i kreativnim timom stručnjaka, proaktivnim pristupom poslu i oslanjanjem na najnovije informacione tehnologije, te naglašenom fleksibilnošću, u mogućnosti su da klijentima pruže najviši kvalitet naprijed navedenih usluga. Optimalnim izborom i objedinjavanjem različitih vrsta usluga zaštite, ali i individualnim pristupom svakom klijentu, te orijentiranjem na maksimalni kvalitet i odgovarajuće zadovoljstvo kupaca i korisnika usluga, u stanju su odgovoriti na svaku vašu potrebu za osiguranjem osoba ili imovine, te vas na najbolji način zaštititi od crnih statistika o svakodnevnom porastu kriminalnih aktivnosti na ovom prostoru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Odbrana i sigurnost