društveno odgovorna kompanija

Donacija od 5.000 KM za Udruženje za ljudska prava i socijalnu inkluziju SOCI

14.12.2023 12:37:59

Otvorenje nove dm prodavnice, kompanija je obilježila i donacijom u iznosu od 5.000 KM Udruženju za ljudska prava i socijalnu inkluziju „SOCI“.

Nova dm prodavnica u Tuzli, 91. u prodajnoj mreži drogerijskog lidera

Najveći drogerijski lanac u BiH, dm, bogatiji je za još jednu prodavnicu otvorenu u TC Belamionix, na adresi Husinskih rudara bb, u Tuzli. U novoj prodavnici kupci mogu pronaći proizvode iz bogatog dm asortimana po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, koji uključuju ekološki prihvatljive proizvode i organsku hranu, make up proizvode, zatim proizvode za njegu kose i tijela, bebe i djecu, kao i proizvode za domaćinstvo.  

Brojne pogodnosti i pokloni

Svi kupci, na dan otvorenja, na poklon su dobili ceker, a za kupovinu u iznosu od 30 KM ili više na kasi ih je čekao mali znak pažnje, dok su za potrošenih 70 KM ili više na poklon dobili dm kišobran ili dm peškir. Osim navedenih pogodnosti, u periodu od 14.2. do 16.12.2023. godine, svi kupci ostvaruju popust od 15% na ukupnu kupovinu.

Donacija u iznosu od 5.000 KM

Otvorenje nove dm prodavnice, kompanija je obilježila i donacijom u iznosu od 5.000 KM Udruženju za ljudska prava i socijalnu inkluziju „SOCI“. Udruženje je osnovano u Tuzli prije deset godina, tokom kojih je fokus svog djelovanja usmjerilo na pružanje podrške porodicama i djeci s razvojnim teškoćama u razvoju i ranu intervenciju.

„Zahvaljujući donaciji društveno odgovorne kompanije dm imamo mogućnost da poboljšamo kvalitet podrške koju pružamo našim članovima. Sredstva ćemo uložiti u kupovinu dodatnog edukativnog i senzornog didaktičkog materijala namijenjenog za vježbu s djecom s razvojnim teškoćama. Zahvaljujemo na prepoznavanju naše borbe i aktivnosti koje provodimo na području grada Tuzle ali i šire, s ciljem osiguranja jednakih mogućnosti i poštovanja prava porodica i djece s teškoćama u razvoju“, poručila je Alma Dizdarević, predstavnica Udruženja „SOCI“.

U ime kompanije dm donaciju je uručila menadžerica područja, Lejla Andrić, koja je tom prilikom izjavila: „Drago mi je da širenjem naše prodajne mreže imamo priliku da podržimo i rad lokalne zajednice.  Osim toga, trudimo se da konstantno osluškujemo potrebe naših kupaca, nudeći im što bolje uslove kupovine, bogatu ponudu proizvoda i usluga. Tu su još i dm active beauty program lojalnosti te aplikacija 'Moj dm' s kojima kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede.“

Nagradna igra

Povodom početka rada nove prodavnice dm je za sve kupce priredio i nagradnu igru koja će trajati do 21.12.2023. godine. Oni najsretniji će osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade: prva je Dyson štapni usisivač, druga je Bosch mikser s posudom, a za treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u TC Belamionix, na adresi Husinskih rudara bb, je od ponedjeljka do subote od 09:00 do 21:00 sat, a nedjeljom od 09:00 do 20:00 h, dok su praznici neradni.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi