Brojne pogodnosti za kupce

U Bihaću otvorena treća dm prodavnica (Foto)

12.04.2024 09:31:13

Donacija u vrijednosti od 5.000 KM za JU Socijalno pedagoška životna zajednica KAMENICA

Osluškujući potrebe i želje kupaca najveći drogerijski lanac u BiH dm otvorio je novu prodavnicu u Bihaću. Treća po redu dm prodavnica u ovom gradu nalazi se u Bišće Parku, na adresi Jablanska bb.  U novoj prodavnici kupci mogu pronaći proizvode iz bogatog dm asortimana po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, koji uključuju ekološki prihvatljive proizvode i organsku hranu, make up proizvode, zatim proizvode za njegu kose, lica i tijela, bebe i djecu, kao i proizvode za domaćinstvo. 

Brojne pogodnosti za sve kupce

Povodom otvorenja nove dm prodavnice svi kupci na poklon su dobili ceker te ih je na kasi čekao mali znak pažnje, dok su za potrošenih 80 KM ili više na poklon dobili dm peškir. Osim navedenih pogodnosti, u periodu od 11.4. do 13.4.2024. godine, svi kupci ostvaruju popust od 15% na ukupnu kupovinu.

Donacija u iznosu 5.000 KM

Otvorenje nove dm prodavnice, kompanija je obilježila i donacijom u iznosu od 5.000 KM za JU Socijalno pedagoška životna zajednica/odgajateljsko hraniteljska kuća "KAMENICA". Zajednica djeluje 24 godine, a primarna djelatnost je zbrinjavanje djece bez roditeljskog staranja s područja Unsko-sanskog kantona. Do sada je zbrinuto više od 1.500 djece i mladih, a trenutno je na smještaju 58 štićenika. Djeca u Ustanovu dolaze posredstvom Centara za socijalni rad.

"Našu zajednicu čini 16 odgajateljsko-hraniteljskih kuća koje su smještene na prostoru cijelog USK. Djeca u njima borave do završetka školovanja, pronalaska zaposlenja, a najduže do 24. godine starosti. Koncept zbrinjavanja, za razliku od klasičnih domova, je najsličniji konceptu biološke porodice. Zahvaljujem kompaniji dm na odabiru naše Ustanove i značajnoj donaciji iz koje ćemo nabaviti prijeko potreban namještaj i kućne potrepštine za potrebe odgajateljsko-hraniteljskih kuća na Kamenici, Grad Bihać, a čime će se uveliko poboljšati uvjeti boravka naših štićenika", poručila je Nejra Mulalić, stručni saradnik za organizaciju posla u Socijalno-pedagoškim porodičnim zajednicama Bihać koja je zajedno s odgajateljima-hraniteljima i štićenicima koji borave u Kamenici primila donaciju.

U ime kompanije dm donaciju je uručio menadžer područja, Haris Mujagić koji je tom prilikom kazao: "S ciljem da uvijek budemo bliže našim kupcima i olakšamo im kupovinu kontinuirano širimo našu prodajnu mrežu, pored online shopa koji je dostupan kupcima širom BiH. Tu su još i dm active beauty program lojalnosti te aplikacija 'Moj dm' s kojima kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede."

Nagradna igra

Povodom početka rada nove prodavnice dm je za sve kupce priredio i nagradnu igru koja će trajati do 25.4.2024. godine. Oni najsretniji će osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade: prva je sat GARMIN Forerunner 965, druga nagrada je mobitel Samsung Galaxy A14, a kao treću nagradu dm je pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 50 KM.

Radno vrijeme nove dm prodavnice u Bihaću je od ponedjeljka do subote, od 09:00 do 21:00 h, dok je nedjeljom radno vrijeme od 10:00 do 18:00 h.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi