potreba za novim kadrovima

Potpisani ugovori o stipendiranju studenata! (FOTO)

05.01.2024 14:48:12

Jer obrazovanje je važno.

Direktor društva kompanije MADI Maid Jabandžić i izvršni direktor Edin Jabandžić potpisali su u proteklom periodu Ugovore o stipendiranju sa studentima koje će kompanija MADI stipendirati u narednih godinu dana.

Jučer i danas su potpisani Ugovori sa studentima:

  • Husein Sitnić, 4. godina Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici
  • Dževad Škokan, 5. godina Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

„Pod sloganom „Jer obrazovanje je važno“ svake godine stipendiramo najbolje od prijavljenih studenata, a na osnovu prethodno provedene konkursne procedure.“, kazao je direktor društva Maid Jabandžić.

„Kompanija MADI ima kontinuiranu potrebu za novim i stručnim kadrom. Smatram da je stipendiranje studenata, kao i praksa koja im je ponuđena u okviru ovog projekta vrlo važan segment za budući profesionalni razvoj studenta, našeg budućeg uposlenika, ali i za MADI.“, istakao je izvršni direktor Edin Jabadžić.

MADI je već pet godina u kontinuitetu najveća mesna industrija u BiH i regionu, a potrebe za kadrom su raznolike čemu svjedoči činjenica da je u kompaniji MADI zaposleno preko 700 radnika sa različitim zanimanjima, kao što su veterinari, ekonomisti, pravnici, prehrambeni inžinjeri, elektro i mašinski inžinjeri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi