domaća proizvodnja

NOVO: Moja pileća hrenovka sa sirom

17.04.2024 12:22:18
hrenovke sa sirom madi

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da zadovolji potrebe konzumenata za domaćom proizvodnjom.

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da zadovolji potrebe konzumenata za domaćom proizvodnjom. Stoga smo i ovaj put pažljivo donijeli odluku o potpuno novom proizvodu, a riječ je o hrenovkama sa sirom iz linije Moj/Moja.

Proizvode ćemo predstaviti u gramažama 100 g i 260 g 3+2 baš kao i Moja pileća hrenovka (klasična) za kojom je cijelo tržište pokazalo veliki odziv. Pakovanje od 260 g 3 + 2 značajno će doprinijeti očuvanju svježine budući da možete koristiti pet, tri ili dvije hrenovke.

Moja pileća hrenovka sa sirom proizvod je koji će nezamjenjivo koristiti za pripremu doručka, brzih, ukusnih i maštovitih užina ili kao dio najdraže salate, omleta, hot doga ili nezaobilaznog roštilja, a sigurni smo da će posebno razveseliti najmlađe.

Moja pileća hrenovka sa sirom pripremljena je po načelu „skuhaj ili ispeci“ za što je potrebno tri do četiri min, dodajte tajni sastojak LJUBAV i sigurno će sva čula uživati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana