NOVO IZ MADIJA

Kada želiš najbolje ... izaberi MADI hrenovke

25.01.2024 13:03:34
madi pileća hrenovka

NOVO IZ MADI-JA: Moja pileća hrenovka 3+2

Preko 34 godine tradicije i iskustva, vlastitu recepturu i pileće meso iz domaćeg uzgoja, Mesna industrija MADI pretočila je u novu, poboljšanu verziju proizvoda Moja pileća hrenovka.

„Na tržište je ovog puta donosimo u praktičnim pakovanjima na vaš zahtjev i to 100 g i 260 g - 3 + 2. Pakovanje 260 g - 3 + 2 je dodatno praktično jer u svakom momentu možete koristiti ili tri ili dvije hrenovke i predstavljaju inovaciju u našoj paleti proizvoda, gdje smo se potrudili da najkvalitetniji sastojci budu dio vaših slasnih hrenovki, stoga su prilagodljive svakoj situaciji za vaše jedinstvene trenutke.“, kazao je direktor društva MADI gosp. Maid Jabandžić.

Ukoliko se odlučite da ih pripremite za doručak, perfektnu užinu ili školski sendvič, neizostavan roštilj ili se odlučite ipak da ih pridružite muffinu, pecivu ili nekom dobrom umaku, ukus će uvijek ostati isti, jedinstven i neponovljiv, i uvijek MADI.

 

Samo MADI pileća hrenovka je #JEDNOSTAVNO MOJA!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana