Madi podržava vrhunske sportiste: Potpisan ugovor o sponzorstvu sa Iron Pukijem

08.05.2019 08:39:59
Madi podržava vrhunske sportiste: Potpisan ugovor o sponzorstvu sa Iron Pukijem

U prostorijama kompanije MADI potpisan je ugovor o sponzorstvu između Edina Puhala, kojeg sportska javnost zna pod imenom Iron Puki.

U prostorijama kompanije MADI potpisan je ugovor o sponzorstvu između Edina Puhala, kojeg sportska javnost zna pod imenom Iron Puki i kompanije MADI d.o.o. Tešanj.

Iron Puki je najbolji BH profesionalni boxer i izazivač za WBO Svjetskog prvaka. Iza njega je 17 profesionalnih mečeva i pobjeda, te brojne nagrade i priznanja. Vlasnik je sljedećih titula: WBF interkontinentalni prvak, UBF prvak Evrope i WBC prvak Mediterana, a odnedavno i WBO prvak Evrope.

Kompanija MADI kontinuirano podržava razvoj sporta u Bosni i Hercegovini. Cilj je povećati svijest o fizičkoj aktivnosti i podržati razvoj pojedinaca i timova. Ovom prilikom Edinu želimo puno uspjeha u nastavku karijere.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme