Konzumov Crveni lanac sreće nastavlja uveseljavati mališane širom BiH

23.03.2016 10:06:20

Naši najmlađi u Novom Travniku, Posušju, Mostaru i Vitezu uživali su u predstavi „Zeko u carstvu čarolije“ i prigodnim poklonima.

Naši najmlađi u Novom Travniku, Posušju, Mostaru i Vitezu uživali su u predstavi „Zeko u carstvu čarolije“ i prigodnim poklonima.

Predstavnici Konzuma BiH prethodna dva dana posjetili su dječije vrtiće u Novom Travniku, Posušju, Mostaru i Vitezu gdje su, u sklopu projekta „Crveni lanac sreće“, za sve mališane upriličili predstavu „Zeko u carstvu čarolija“, te ih obradovali prigodnim poklonima. 

"Konzum BiH nastavio je širiti pozitivnu energiju i uveseljavati naše najmlađe. Sreća i iskrene emocije na licima djece dirnule su naše duše i učinila nas beskrajno ponosnim. Prethodna dva dana ispunila su naša srca toplinom, a stvarnost pretvorila u čaroliju kojom smo zajedno plovili", poručila je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Dječija radost je najveći poklon za sve uposlenike Konzuma BiH i pokazatelj da smo uspjeli u našoj namjeri, te dodatni poticaj za dalji trud i rad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi