Novačana donacija uručena Domu Rada Vranješević u Banjoj Luci

15.06.2016 10:15:57
Novačana donacija uručena Domu Rada Vranješević u Banjoj Luci

Akciju koju su pokrenule kompanije Konzum BiH i Violeta podržao je veliki broj građana Bosne i Hercegovine.

Nakon uručenja donacija domovima za djecu bez roditeljskog staranja u Sarajevu, Tuzli i Međugorju, predstavnici Konzuma BiH i Violete obradovali su i mališane u domu Rada Vranješević u Banjoj Luci.

Humanitarna akcija Konzuma BiH i Violete obuhvatila je četiri doma bez roditeljskog staranja u Bosni i Hercegovini.

"Drago nam je da uspješno završavamo ovaj humanitarni projekat. Nadamo se da će prikupljena sredstva doprinijeti unapređenju kvalitete života djece u Domu Rada Vranješević", kazala je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzum BiH

Akciju koju su pokrenule kompanije Konzum BiH i Violeta podržao je veliki broj građana Bosne i Hercegovine. Kupovinom Teta Violeta deterdženta za suđe i rublje te omekšivača u Konzumovim prodavnicama prikupljeno je 8.000 KM.

"Hvala svim građanima koji su podržali našu aktivnost, pokazali svoju humanost i dali doprinos za bolje sutra djeci bez roditeljskog staranja", poručio je Ethem Numić, direktor marketinga kompanije Violeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi