Filantropi

Vašim donacijama podržite projekte koji su od pomoći najugroženijima (Foto)

Vašu podršku možete pružiti projektima organizacije Islamic Relief

30.09.2020 08:32:10 / Izvor: Akta.ba

Dolaskom jeseni i hladnijeg vremena, broj zaraženih od Covida raste širom svijeta. Brojni stručnjaci upozoravaju da se veći broj oboljelih može očekivati i tokom zime kada ljudi više borave u zatvorenim prostorima. Na prvim linijama borbe su naši zdravstveni radnici.

Islamic Relief je u proteklom periodu u sklopu svoje kampanje COVID-19 Hitan odgovor, domovima zdravlja Centar i Novi Grad Sarajevo donirao zaštitna medicinska odijela, vizire i higijenske pakete koje nam je donirala kompanija R&S Sarajevo.

Takođe, humanitarna organizacija Islamic Relief je u proteklom periodu u sklopu svoje kampanje pomoći Sandžaku donirao zaštitna medicinska odijela, maske, vizire i dezificijense Opštoj bolnici Novi Pazar, Domu zdravlja Tutin i Domu zdravlja Sjenica.

Iz humanitarne organizacija Islamic Relief zahvaljuju se što ste vašim donacijama podržavate projekte koji su od pomoći najugroženijima.

Vašu podršku projektima možete pružiti:

Pozivom na broj 17052 donirate 2 KM za generalni fond Islamic Relief-a

Online uplatom putem naše web stranice

www.islamic-relief.ba/donation/

Uplatom na račun: Ziraat Bank BH

186 000 107 243 4061

Primalac: Islamic Relief Worldwide Engleska Sarajevo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi