Ponuda uskoro ističe

R&S poklanja štampu uz dodatne pogodnosti u susret promo sezoni

01.11.2023 08:48:33
Štampa uz dodatne pogodnosti

Podsjećamo vas da R&S specijalna ponuda besplatne štampe traje još nekoliko dana.

Još uvijek možete iskoristiti odlične pogodnosti u susret novogodišnjim praznicima i kupiti poslovne poklone ili obezbijediti zalihe promotivnih materijala bez dodatnih troškova. Specijalna ponuda besplatne štampe na sve narudžbe iznad 1.000 KM + PDV uz dodatne pogodnosti traje do 12.11.2023. godine. Novogodišnji praznici su idealna prilika da obradujete vaše uposlenike, kupce ili poslovne partnere a prilika za uštedu troškova uz R&S još je bolja. 

Besplatna štampa za sve promotivne artikle u vrijednosti iznad 1.000 KM + PDV vrijedi do 12.11.

U nastavku pregledajte šta podrazumijeva specijalna ponuda:

  • Za narudžbe iznad 1.000 KM + PDV ostvarujete pravo na besplatnu štampu.
  • Za narudžbe iznad 5.000 KM + PDV ostvarujete pravo na besplatnu štampu i na poklon ćete dobiti novi ruksak Bobby Bizz.
  • Glavna akcijska ponuda se odnosi na narudžbu iznad 10.000 KM + PDV gdje imate priliku osvojiti besplatnu štampu i noćenje za dvoje u hotelu Nomad na Bjelašnici. 

Brendirajte se sa stilom bez troškova

U R&S ponudi pronađite interesantne poslovne poklone i promotivne materijale za svaki događaj na kome ćete se pojaviti i promovisati vaš brend odnosno kompaniju. Ukoliko vi nemate ideju šta odabrati, uposlenici iz kategorije Promo materijala su na raspolaganju za davanje najboljih prijedloga u skladu sa vašim zahtjevima i željama. Pod pretpostavkom da svakog kupca obraduje neki vid uštede, akcija besplatne štampe je upravo rezultat zadovoljavanja njihovih potreba ali i iskazivanje zahvalnosti na dugogodišnjoj saradnji. 

Registrujte se i prvi saznajte informacije o posebnim akcijama i pogodnostima te obavite online kupovinu putem redizajniranog web shopa. Ukoliko do sada niste pregledali R&S Office Book katalog dostupan vam je OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo