IQONIQ kolekcija

Nova moda - održivi stil koji stoji svima

25.04.2023 12:29:55
Nova moda

Kupovinom IQONIQ proizvoda poklanjate i planeti Zemlji!

Budite u trendu i istinski prijatelj prirode uz IQONIQ kolekciju!

Odabir tekstilnih proizvoda napravljenih od recikliranog materijala je važan korak prema održivijoj budućnosti. Za sve kupce koji su odgovorni prema okolišu i žele birati artikle koji ne samo da ne štete planeti, već joj i pomažu, R&S Sarajevo je odlučio uvrstiti u ponudu kolekciju Iqoniq brenda čija je odjeća napravljena od recikliranog materijala.

U osvježenoj ponudi tekstila možete pronaći majice i dukserice napravljene od 100% pamuka: 50% reciklirani materijal + 50% organski materijal. U procesu proizvodnje ne koriste se poliester ili druga vlakna. Takav tekstil daje mekan osećaj na koži. 

Važne karakteristike Iqoniq kolekcije

KUPOVINOM  IQONIQ PROIZVODA POKLANJATE I PLANETI ZEMLJI! 

Korištenje originalnih recikliranih i organskih materijala pozitivno utječe na planetu. Osim toga, 2% prihoda od svakog prodatog proizvoda biće donirano globalnoj organizaciji Water.org

Artikle možete kombinovati u raznim bojama ili odabrati jednu koja Vam se najviše dopada. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri odabiru javite se na web@ris.ba.

U cijene nije uračunata štampa. Minimalna količina za print je 30 komada.

Rok isporuke je 20-25 dana od dana potvrde pripreme za štampu. 

PODIJELI:
TAGOVI: R&S Sarajevo IQONIQ kolekcija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari