Ljubav vas spaja, a GRAWE osigurava!

06.01.2022 08:33:16
grawe family plus osiguranje

Jeste li znali da ugovaranjem GRAWE FAMILY PLUS za sebe, GRAWE osiguranje potpuno GRATIS osigurava Vašeg bračnog partnera ili nekog drugog člana Vašeg domaćinstva!?

Jeste li znali da ugovaranjem GRAWE FAMILY PLUS za sebe, GRAWE osiguranje potpuno GRATIS osigurava Vašeg bračnog partnera ili nekog drugog člana Vašeg domaćinstva!?

Kao dodatno osiguranje, GRAWE osiguranje nudi mogućnost uključivanja porodičnog osiguranja od nezgode na policu, gdje su uz bračne ili životne partnere i sva djeca iz domaćinstva mlađa od 15 godina starosti osigurana od nezgode.

GRAWE FAMILY PLUS je porodično osiguranje života, osiguranje od nezgode i dugoročna štednja: Sve na jednom mjestu i sve na jednoj polici!!

 

Ljubav vas spaja, a GRAWE osigurava! Jeste li znali da ugovaranjem GRAWE FAMILY PLUS za sebe, potpuno GRATIS osiguravamo Vašeg bračnog partnera ili nekog drugog člana Vašeg domaćinstva!?👈 Kao dodatno osiguranje, nudimo mogućnost uključivanja porodičnog osiguranja od nezgode na policu, gdje su uz bračne ili životne partnere i sva djeca iz domaćinstva mlađa od 15 godina starosti osigurana od nezgode. GRAWE FAMILY PLUS je porodično osiguranje života, osiguranje od nezgode i dugoročna štednja: Sve na jednom mjestu i sve na jednoj polici!!👍 Da i Vi i Vaša porodica budete uvijek #DobroZaštićeni birajte GRAWE FAMILY PLUS! 👉https://bit.ly/3yEjfVW #GRAWE #GRAWEFAMILYPLUS #DobroZaštićeni

Posted by GRAWE osiguranje Sarajevo on Thursday, December 16, 2021

Da i Vi i Vaša porodica budete uvijek #DobroZaštićeni birajte GRAWE FAMILY PLUS!

Životno osiguranje za Vašu porodicu

GRAWE FAMILY PLUS

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo se brine za Vas i Vašu porodicu. Brigom o Vama i  Vašim najdražima kreirali su  jedinstveni proizvod porodičnog životnog osiguranja GRAWE FAMILY PLUS, pomoću kojeg možete osigurati Vas i Vašeg bračnog, odnosno životnog saputnika. Ljubav vas spaja, a GRAWE osigurava.

Uz životno osiguranje može se ugovoriti i dodatno osiguranje životnih saputnika i njihove djece za slučajeve invaliditeta i smrti.

Porodično životno osiguranje GRAWE FAMILY PLUS Vam pruža sljedeće pogodnosti:

  • Dugoročna štednja – postupno stvaranje kapitala za sigurniju budućnost članova jednoga domaćinstva
  • Finansijska sigurnost – zaštita bračnih, odnosno životnih saputnika i njihove djece za slučajeve invaliditeta i smrti
  • Dobit – uz naše profesionalno ulaganje sredstva koja ulažete donose Vam zaradu
  • Mjesečna renta - po isteku trajanja osiguranja (doživljenja), isplaćuje Vam se osigurana suma uvećana za dobit, koju možete pretvoriti u mjesečnu rentu

Obračun naknade kod porodičnog životnog osiguranja GRAWE FAMILY PLUS je slijedeći:

1. Kod isteka osiguranja/kod doživljenja:

  •     jedna suma životnog osiguranja
  •     cjelokupna dobit

2. Kod prirodne smrti (usljed bolesti) jednog ili oba osiguranika:

  •     jedna suma životnog osiguranja
  •     dobit do tada ostvarena

3. U slučaju smrti usljed nezgode jednog osiguranika:

  •     jedna suma dodatnog osiguranja za smrt usljed nezgode
  •     jedna suma životnog osiguranja
  •     dobit do tada ostvarena

4. U slučaju istovremene smrti usljed nezgode oba osiguranika:

  •     dvije sume dodatnog osiguranja za smrt usljed nezgode
  •     jedna suma životnog osiguranja
  •     dobit do tada ostvarena

Za više informacija o programu osiguranja GRAWE FAMILY PLUS za Vas smo pripremili letak koji možete pogledati i/ili downloadovati na linku sa strane.

Za više informacija o programu osiguranja GRAWE FAMILY PLUS obratite se telefonski Odjelu za korisnike GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, direktno prodajnim zastupnicima GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo ili posjetite Vama najbliži GRAWE ured.

Preuzmite letak GRAWE FAMILY PLUS u prilogu.

PREUZMI DOKUMENT:
Letak GRAWE FAMILY PLUS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting