Obračun plaća u Uniji

10.02.2022 11:03:25
Unija obračun plaća

"Za nas u Uniji, obračun plaća jedna je vrlo važna i osjetjiva kategorija te se konstantno trudimo da pružimo više."

"Za nas u Uniji, obračun plaća jedna je vrlo važna i osjetjiva kategorija te se konstantno trudimo da pružimo više. Kako bismo pružili što kvalitetniju i bolju uslugu, maksimalnu pažnju posvećujemo tome da ispratimo sve promjene u zakonodavstvu i uvijek budemo u korak sa svim aktuelnim zakonskim procedurama.

Kvalitet naših usluga, prije svega zavisi od stručnosti i edukovanosti našeg tima, stoga se trudimo da im pružimo kontinuirano profesionalno usavršavanje kako bi mogli u potpunosti odgovoriti svim zadacima i izazovima koji se nađu ispred njih. Velike organizacije sa velikim brojem zaposlenih su sigurne u našim rukama, jer o obračunu i isplati plaća za njihove zaposlene u Uniji brine veliki tim ljudi koji je specijaliziran posebno za oblast direktnih poreza." poručuju iz Unije.

Podaci o plaćama su posebno osjetljiva kategorija zbog tajnosti podataka. U ovom segmentu Unija vam pruža maksimalnu profesionalnost i čuva vašu poslovnu tajnu. Dijeljenje ličnih podataka o zaposlenima je uvijek na najvišem nivou sigurnosti jer poštuju stroga pravila i standarde sigurnosti uz 0-24h podršku regionalnog IT Unija tima.

Ne morate brinuti o tačnosti obračuna, jer Unija preuzima odgovornost za obračunate plaće. Prate sve detalje vezano za obračun u skladu sa ugovorima o radu koji su potpisani između klijenta i zaposlenih. U slučaju neslaganja sa zakonskim procedurama, blagovremeno vas obavještavaju prije finaliziranja obračuna kako bi iste na vrijeme korigovali.

Obzirom na prisutnost Unije na međunarodnom tržištu, nude vam praktična rješenja za međunarodne kompanije u vidu različitih softverskih rješenja u skladu sa vašim potrebama uz saradnju sa timovima za obračun plaća iz regije. Dugogodišnje iskustvo garantuje vam sigurnost i pouzdanost u obračunu a prisutnost na međunarodnom tržištu prenos najboljih praksi među državama. Uz savremena IT rješenja maksimalno automatizuju procese pri obračunu plaća i time minimiziraju mogućnost pogreške. Pružaju vam sveobuhvatnu podršku i kada je u pitanju saradnja sa nadležnim institucijama jer za vas preuzimaju podnošenje mjesečnih i godišnjih obrazaca plaća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting