BBI ponuda finansiranja koja se ne odbija

20.05.2022 10:59:34
BBI ponuda finansiranja koja se ne odbija

Sa BBI bankom ispunite sve vaše finansijske potrebe uz "Ponudu koja se ne odbija" i nikada niže stope finansiranja.

BBI banka je ovog proljeća pripremila akcijsku ponudu finansiranja: "Ponuda koja se ne odbija" uz fiksnu ili promjenjivu profitnu maržu već od 1,95% (EPM 2,63%)!  Sa BBI bankom ispunite sve vaše finansijske potrebe uz "Ponudu koja se ne odbija" i nikada niže stope finansiranja. 

U okviru ove promotivne akcije građanima su na raspolaganju brojne pogodnosti: kao što je besplatno korištenje prekoračenja po tekućem računu u iznosu do čak 2.000 KM uz aktivaciju jednog od BBI paketa, te dodatna sredstva raspoloživa na tekućem računu namijenjena za kupovinu na rate.

"Dom iz snova ne mora uvijek ostati u snovima. Želimo građanima BiH omogućiti da svoj dom iz snova učine stvarnim putem kupovine ili izgradnje stana ili kuće po nikad nižim stopama finansiranja. Prava je prilika da iskoristite ovu mogućnost i podignete sredstva za sve vaše potrebe po do sada najnižim profitnim maržama. U okviru ove proljetne akcije mislili smo i na druge finansijske potrebe naših klijenata te su našim sugrađanima, osim stambenih, dostupne i druge vrste finansiranja. Osim toga svi vlasnici tekućeg računa u BBI banci svaku kupovinu mogu podijeliti na rate bez obzira kod kojeg trgovca kupuju", kažu u BBI banci.

Kao što su klijenti BBI banke već navikli, način apliciranja je veoma jednostavan. Finansiranje je moguće ugovoriti online iz udobnosti doma ili druge omiljene lokacije putem direktnog linka ili dolaskom u bilo koju poslovnicu BBI banke na jednoj od 37 lokacija širom BiH.

Posebno napominjemo da sve klijente koji apliciraju online BBI banka oslobađa naknade za obradu zahtjeva za finansiranje.

Dodatne informacije građani mogu dobiti putem besplatnog info-broja: 080 020 020 ili e-maila: info@bbi.ba.

* Efektivna profitna marža je izračunata na dan 05.05.2022. godine za finansiranje kupovine nekretnine obezbjeđeno hipotekom na nekretninu, na iznos 100.000,00 KM i period otplate 60 mjeseci, uz pretpostavku da se kompletan iznos finansiranja prebacuje na račun prodavca nekretnine. U izračun EPM su uračunati sljedeći troškovi: naknada za obradu zahtjeva za finansiranje 0,25% - jednokratno, fiksno; naknada za održavanje računa finansiranja 3,20KM – mjesečno, promjenljivo; naknada za održavanje BBI Prestige paketa 9,99 KM – mjesečno, promjenljivo; pretpostavljeni trošak osiguranja nekretnine za period trajanja finansiranja 105,00 KM – jednokratno, fiksno; troškovi izdavanja izvoda iz CRK-a 5,00 KM - jednokratno, fiksno; pretpostavljeni trošak provedbe ugovora o hipoteci i upisa založnog prava u zemljišno- knjižne registre 350,00 KM – jednokratno, fiksno; trošak izdavanja izvoda iz registra nepokretnosti (ZK izvadak) 10,00 KM – jednokratno, fiksno; pretpostavljeni trošak procjene vrijednosti nekretnine 150,00 KM – jednokratno, fiksno; trošak ovjere isprava o zaplijeni 4,00 KM – jednokratno, fiksno; trošak mjenica 10,00 KM – jednokratno, fiksno. Nominalna profitna marža je varijabilna i vezuje se za EURIBOR. Iznos u valuti KM vezan je uz EUR po srednjem kursu CBBiH važećem na dan zaključenja ugovora – za finansiranja sa rokom otplate preko 10 godina. 
Banka zadržava pravo na promjenu uslova ponude u skladu sa važećim procedurama. 

PODIJELI:
TAGOVI: BBI banka ponuda finansiranja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting