Anketiranje zaposlenih

Online sistem za anonimnu procjenu rizika

19.08.2023 08:19:54
eProcjena rizika NET Consulting

eProcjena rizika je prilagodljiva bilo kojoj organizaciji, bez obzira na veličinu ili broj organizacionih jedinica.

eProcjena rizika je web aplikacija koja omogućava efikasno i anonimno anketiranje zaposlenih ili drugih relevantnih osoba u i izvan organizacije pružajući na taj način vrijedne informacije menadžerima za izradu plana integriteta, rukovodiocima, internoj reviziji, menadžerima za kvalitet i menadžerima ljudskih resursa u procjeni regulatornih, finansijskih i reputacijskih rizika.

Obezbjeđujući anonimnost anketiranih osoba, dobija se veća vjerodostojnost rezultata anketiranja, obzirom da se zaposleni osjećaju sigurnije i slobodnije da iznesu mišljenje.

eProcjena rizika je prilagodljiva bilo kojoj organizaciji, bez obzira na veličinu ili broj organizacionih jedinica. Alat se konfiguriše zavisno od svrhe anonimnog anketiranja, potrebe organizacije i broja anketiranih.

1. Prilagodljivost

Alat je dostupan korisnicima 24/7 i omogućava pristup uz internet konekciju na bilo kojoj lokaciji ili uređaju. Pristupite na radnom mjestu, od kuće, sa računara ili pametnog telefona.

2. Anonimnost

Online alat koji osigurava anonimnost učesnika ankete. Pristupni kodovi ne sadrže bilo kakve identificirajuće podatke niti aplikacija vodi registar pojedinačnih odgovora.

3. Statistički izvještaji

Nakon završetka anketiranja, alat generiše statistički izvještaj koji sadrži brojčani, procentualni i vizuelni prikaz svih odgovora u okviru određenog pitanja.

Za više informacija obratite se komapniji NET Consulting d.o.o. Sarajevo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting