Površinska dorada - ALUKÖNIGSTAHL servis oplemenjivanja

09.03.2021 09:19:25
Površinska dorada - ALUKÖNIGSTAHL servis oplemenjivanja

Dizajn i boje određuju u najvećoj mjeri ukupni dojam zgrade.

Dizajn i boje određuju u najvećoj mjeri ukupni dojam zgrade.

Izbor tipa boje, same boje, njene kvalitete i postojanost za određeni vremenski period treba dobro pripremiti.

Kako bismo Vam olakšali izbor i odluku, te i u tom segmentu mogli pružiti dobru uslugu, sklopili smo saradnju – bazirajući na pripremnim radovima i Schüco iskustvu – također i u Austriji s kooperacijskim partnerima koji obavljaju poslove oplemenjivanja.

Provjereni i pouzdani sistemi oplemenjivanja

Za oplemenjivanje Schüco profilnih sistema od aluminija kao i pribor kao što su limovi, dodatni profili te - prema potražnji - i dijelovi za okivanje ALUÖNIGSTAHL nudi uslugu  "oplemenjivanje".

Lepeza boja

Zbog jednostavnog pregleda mogućnosti izbora boja našim savjetnicima stoje dvije lepeze boja na raspolaganju.

Schüco lepeza boja Basic (sa uobičajenim programima boja RAL, DB, ..)

Navedena lepeza boja kreirana je za svakodnevni posao, tj. za standardni prah bez obvezujuće minimalne količine koja se mora preuzeti i standardnog postupka.

Schüco lepeza boja Advanced (sa Schüco specijalnim bojama i specijalnim postupcima)

Navedena lepeza boja sadrži specijalne prahove/postupke sa obavezujućim minimalnim količinama koje se moraju preuzeti za objekte i sve Basic-proizvode.

Obje lepeze boja pružaju optički dojam, tekstualne informacije kao u daljnjem tekstu opisane postupke obrađivanja površine.

​​​Oplemenjivanje površina jeste zanimljiva tema jer pravi izbor i tip boje u velikoj mjeri određuje izgled gotovog projekta tokom njegovog cijelog životnog vijeka. Za sva daljnja pitanja u vezi  obrade površina rado Vam ALUÖNIGSTAHL stoji na raspolaganju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina