CAT kompaktori za tlo i deponije

Građevina

CAT kompaktori za tlo i deponije

Univerzalni građevinski strojevi koji se koriste za razastiranje, grubo planiranje, zbijanje glinovitih materijala, kao i zbijanje otpada na odlagalištima otpada

07.04.2021 08:46:55 / Izvor: Akta.ba

Teknoxgroup predstavlja kompaktore za tlo i deponije,  univerzalne građevinske strojeve, koji s prednje strane imaju dozerski nož ili utovarnu lopatu. Koriste se uglavnom za razastiranje, grubo planiranje, zbijanje glinovitih materijala, kao i zbijanje otpada na odlagalištima otpada.

Kompaktori za tlo

  • Snažni kompaktori za zemljište namijenjeni su i konstruisani za najteže poslove doziranja i ravnanja.
  • Sa rebrasto izrađenom površinom točkova, Cat kompaktori za zemljište pružaju veći pritisak na tlo, veću silu sabijanja, odličnu vuču i udobnu vožnju.
  • Sa mogućnošću rada pri većim brzinama, Cat kompaktori za zemljište mogu pratiti vozni park skrejpera, koji se kreću izuzetno brzo, ili vuču zglobnih dampera, u okviru velikih drumskih projekata do izgradnje manjih rezidencijalnih objekata.
  • Komponente dokazane na terenu i sistemi sa namjenski konstruisanim dijelovima za produženje rada i vijeka trajanja mašine.
  • Ergonomski konstruisani za zdravlje i produktivnost vozača, sa samo jednom komandnom palicom čije upravljanje zahtijeva izuzetno mali napor, sa dobrom preglednošću i kabinom najboljom u klasi.

Model

Motor

Neto snaga

Radna težina

Tehničke karakteristike

825K

C15 ACERT

302 kW 

35.528 kg

Katalog

Kompaktori za deponije

  • Sa komponentama dokazanim na terenu i sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju za industriju otpada, Cat kompaktori za deponije pružaju sigurnost i pouzdanost u obavljanju posla u surovom okruženju deponije.
  • Cat kompaktori za deponije ergonomski su konstruisani kako bi povećali udobnost radnika koji njima upravlja. Od odlične preglednosti do karakteristika koje nude sigurnost i jednostavnost prilikom upravljanja, Cat kompaktori za deponije nude najbolje radno okruženje u industriji otpada.
  • Cat kompaktori za deponije konstruisani su da osiguraju minimalne zastoje u radu kroz dostupnost servisa, grupisane servisne tačke i pažnju koja se pruža ključnim servisnim područjima. Sve ovo urađeno je tako da Cat kompaktori za deponije provode svoje vreme u radu, a ne na popravci.
  • Ergonomski konstruisani za zdravlje i produktivnost vozača, sa samo jednom komandnom palicom, čije upravljanje zahteva izuzetno mali napor, sa dobrom preglednošću i kabinom najboljom u klasi.
  •  Imaju sigurnosne karakteristike koje štite ljude koji rade na i u blizini kompaktora.

Model

Radna težina

Bruto snaga

Neto snaga

Tehničke karakteristike

816K

25.809 kg

212 kW

185 kW

Katalog

826K

40.454 kg

324 kW

302 kW

Katalog

836K

55.617 kg

419 kW

370 kW

Katalog

Više dodatnih informacija potražite na web stranici

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: Teknoxgroup CAT kompaktori

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina