Novo! Proširenje Peštan PVC asortimana!

12.11.2021 07:50:36
Peštan PVC asortiman

Novo proširenje Peštan PVC asortimana odnosi se na Brizganu redukciju i Žablji poklopac.

PVC asortiman čine cijevi i fitinzi namijenjeni za sisteme ulične kanalazacije. Sistem PVC cijevi i fitinga je univerzalan i može se koristiti za uklanjanje svih vrsta otpadnih i oborinskih voda u sistemima niskogradnje. Asortiman Peštan PVC cijevi i fitinga za sisteme ulične kanalizacije obuhvata cijevi i spojne elemente proizvedene od najkvalitetnijeg polivinil-hlorida, PVC-a, u prečnicima od Ø110 do Ø630.

 

Uzimajući u obzir zahtjeve tržišta i potrebe svojih klijenata u kompaniji Peštan konstantno se trude da prilagode i unaprijede postojeći asortiman proizvoda i kada to potrebe klijenata zahtevaju dodaju nove proizvode. 

Novo proširenje PVC asortimana odnosi se na Brizganu redukciju i Žablji poklopac.

Dostupni si u sledećim prečnicima:

Novi prečnici Brizgane redukcije - Ø 200/125, Ø 250/110, Ø 315/110 i Ø 315/160

Prečnici Žabljeg poklopca: Ø 125 i Ø 160

Podsjećamo vas da se proizvodi kompanije Peštan proizvode prema Evropskim standardima o čemu govore međunarodni sertifikati za kvalitet proizvoda koje kompanija posjeduje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina