Peštan BIM REVIT paketi

06.10.2022 07:44:50
Peštan BIM REVIT paketi

Peštan nastoji da uvede inovacije u sve sfere poslovanja i svojim klijentima pruži najbolju moguću uslugu.

Peštan nastoji da uvede inovacije u sve sfere poslovanja i svojim klijentima pruži najbolju moguću uslugu. Osluškujući potrebe klijenata, a pre svega projektanata, uveli su BIM metod za izgradnju digitalnog modela građevinskog objekta za koji smatraju da će poslužiti kao dobra osnova za rad.

ŠTA JE BIM?

Building Information Modeling ili BIM skraćeno podrazumjeva modelovanje informacija o zgradama i omogućava praćenje zgrade od izgradnje pa sve do održavanja, objedinjujući sve faze. Zahvaljujući stručnom timu inženjera i modelara Peštan je kreirao 3D modele koje možete da koristite za izradu HVACSE sistema. Prednost upotrebe BIM-a osim vizualizacije je kreiranje modela sa podacima koji su od značaja svima od projektanata pa do vlasnika nekog objekta.

ZNAČAJ UPOTREBE

Upotrebom BIM-a Peštan pruža tačne i strukturirane podatke o svojim proizvodima. BIM omogućava saradnju u fazama projektovanja i izgradnje čime se eliminiše otpad i poboljšava kvalitet dobijenih informacija.

PREUZMITE ODMAH PEŠTAN BIM PAKETE

Svi Peštan modeli dostupni su na stranici. Preuzimanje modela je besplatno, neophodno je samo da se registrujete ili prijavite sa osnovnim podacima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina